Ghid pentru cumpărarea criptomonedei IMPT în anul 2022

Advertorial
Luni, 05 Decembrie 2022, ora 17:26
3810 citiri
Ghid pentru cumpărarea criptomonedei IMPT în anul 2022
FOTO: impt.io

Problema încălzirii globale este din ce în ce mai mare, iar lumea ar trebui să o ia cât mai în serios. Spațiul crypto este un mediu care poluează în general atmosfera prin consumul imens de energie pe care îl realizează, dar un nou proiect dorește să devină mai sustenabil. Acest proiect se numește IMPT, iar el dorește ca tranzacționarea creditelor de carbon să fie cât mai accesibilă pentru toată lumea, acest lucru fiind realizat cu siguranță și transparență.

În acest ghid vă vom prezenta câteva informații generale despre IMPT, cât și pe ce platforme poate fi achiziționată această criptomonedă.

Patru pași simpli pentru cumpărarea acestei criptomonede

  • Etapa 1 – Prima etapă este să fiți siguri că aveți un portofel compatibil cu ecosistemul Ethereum, precum Metamask
  • Etapa 2 – Intrați pe site-ul proiectului și apăsați pe butonul „Connect Wallet„ și urmați pașii următori
  • Etapa 3 – Alegeți metoda de plată, achiziționarea acestei criptomonede putând fi realizată cu cardul de credit, ETH sau USDT.
  • Etapa 4 - Pentru a valida achiziționarea de monede IMPT, tot ce trebuie să faceți este să specificați suma pe care doriți să o cheltuiți sau cantitatea de monede pe care doriți să o dețineți. După aceea, criptomonedele vor fi transferate direct în portofelul pe care l-ați conectat în pașii anteriori.

Caracteristicile cheie ale proiectului IMPT

  • Acesta este un proiect de compensare a emisiilor de carbon care vă permite să vă urmăriți amprenta de carbon și să o reduceți.
  • Peste 25.000 de firme s-au alăturat deja schemei, care își propune să schimbe piața creditelor de carbon.
  • În doar 24 de ore au fost strânși 500.000 USDT
  • Au fost strânși în jur de 13 milioane de dolari de la începutul prevânzării începută pe 3 Octombrie
  • La un preț de 0,023 USD per token IMPT, proiectul IMPT se află în prezent în prima etapă de prevânzare.
  • Echipa proiectului IMPT este una cu experiență în domeniu

Ce este proiectul IMPT

Creditele de carbon devin din ce în ce mai populare pe măsură ce un segment mai mare al publicului devine interesat de modalități practice de a îmbunătăți mediul și de a împiedica poluarea excesivă și toxinele să provoace daune ireversibile. Deși este deja necesar prin lege ca multe întreprinderi să-și compenseze emisiile de carbon, este, de asemenea, fezabil să achiziționeze credite de carbon fără costuri.

Deși compensarea carbonului are mai multe avantaje, nu a fost adoptată în mod obișnuit până de curând. Piața creditelor de carbon este o provocare, în special pentru cumpărătorii voluntari și, până acum, obținerea unui credit de carbon a fost o provocare și a consumat timp.

Scopul IMPT este de a oferi oportunități de protecție a mediului, îmbunătățire și schimbare de lungă durată. Cele mai recente tehnologii blockchain și NFT permit consumatorilor fie să achiziționeze credite de carbon direct pe platforma IMPT, fie să le câștige prin activități sau achiziții regulate.

Pe platforma de cumpărături IMPT sunt oferite milioane de produse și servicii de la zeci de mii de întreprinderi. De fiecare dată când un utilizator face o achiziție folosind jetoane IMPT, marja de cumpărare este creditată în contul său. Până când obțin numărul necesar de credite de carbon, utilizatorii achiziționează aceste monede.

Ei primesc apoi un jeton nefungibil (NFT) cu valoarea creditului de carbon. NFT-urile pot fi reținute, cumpărate, vândute sau, dacă proprietarii aleg acest lucru, îndepărtate (sau arse). Recompensa pentru selectarea ultimei opțiuni și retragerea token-urilor din circulație este un NFT realizat de un artist care poate fi tranzacționat pe piață.

Acest proiect se folosește de tehnologia blockchain pentru a revoluționa lumea

Proiectul IMPT se folosește de tehnologia blockchain pentru a securiza fiecare NFT tranzacționat ca forma unui credit de carbon. Prin blockchain, echipa IMPT nu doar că doresc să ofere siguranță, ci și transparență. De asemenea, fiecare tranzacție a unui utilizator este înregistrată în acest registru, deci devine foarte greu de falsificat.

Acest proiect conectează investitorul obișnuit cu proiecte partenere ce se ocupă cu aceste inițiative de mediu. Printre aceste parteneriate se numără parcuri eoliene, facilități durabile de generare a energiei, eforturi de conservare a pădurilor și alte idei de viitor care au un impact semnificativ asupra vieții de zi cu zi. De asemenea, mărci internaționale ce doresc să facă un impact pozitiv asupra mediului se vor implica în proiect.

Ce sunt creditele de carbon

Similar cu un permis, creditele de carbon permit proprietarului să emită o anumită cantitate de gaze cu efect de seră, cum ar fi dioxidul de carbon, pe parcursul operațiunilor companiei. În plus, sunt cunoscute în mod frecvent sub numele de compensații de carbon. Un credit este corespunzător unei tone de dioxid de carbon emis.

Întreprinderile care emit frecvent poluare ca un produs secundar al activităților normale de afaceri primesc credite care le permit să continue să facă acest lucru până la o limită care este redusă periodic. Corporația trebuie să plătească credite suplimentare dacă emisiile sale depășesc plafonul, dar dacă își reduce emisiile, poate revânzare cotele suplimentare și poate câștiga bani.

Prin această caracteristică prezentată se dorește reducerea creditelor de carbon existente pentru a împinge corporațiile și companiile să găsească alte metode noi sustenabile.

Cumpărați IMPT

Cum este folosită criptomoneda IMPT

Puteți folosi aceste criptomonede pentru a cumpăra credite de carbon, ce sunt apoi transformate în NFT-uri ce pot fi adăugate colecției personale sau vândute. Moneda IMPT poate fi primită ca recompensă când achiziționați produse de pe platformele partenere sau pot fi cumpărate direct.

Pe lângă utilitățile menționate, criptomoneda IMPT poate fi folosită și în partea de DAO a proiectului ca mod de a participa direct în gestionarea proiectului IMPT.

În ce stadiu se află prevânzarea IMPT

Prețul monedelor IMPT va crește pe parcursul a trei faze de prevânzare. Chiar acum este în desfășurare a doua etapă a prevânzării, prețul unui token fiind de 0,023 USD. Deja la următoarea etapă prețul va fi mai mare - de 0,028 USD.

Copyright: http://impt.io

Prevânzarea din 3 octombrie a adunat aproape 500.000 de dolari în primele 24 de ore, ceea ce spune multe despre potențialul și interesul investitorilor pentru aceste tipuri de proiecte. Dacă viteza cu care monedele sunt cumpărate continuă, prevânzarea s-ar putea termina în Decembrie.

Avantajele achiziției de criptomonede IMPT

În această parte a ghidului vă vom prezenta câteva caracteristici cheie ce fac această investiție atractivă.

  1. Participarea pe piața creditelor de carbon este din ce în ce mai căutată.
  2. Proiectul IMPT poate să fie unul dintre cele mai mari proiecte din spațiul cripto din punct de vedere al potențialului.
  3. Acest proiect ar putea îmbunătății opinia negativă a oamenilor despre criptomonede din punct de vedere al sustenabilității.
  4. Acest proiect poate fi inclus în investițiile ESG (de mediu, socială și guvernanță) și poate atrage un număr considerabil de investitori care acordă mare valoare conservării mediului și dezvoltării durabile.
  5. Domeniul NFT-urilor este unul dintre cele mai populare din lumea cripto, iar IMPT include și aceste NFT-uri.
  6. Peste 25.000 de firme din diverse industrii, inclusiv alimentație, jocuri video, frumusețe, literatură, cafea sau restaurante, s-au înscris deja în campanie.
  7. Modul diversificat în care poate fi folosită această criptomonedă.
  8. Companiile și investitorii deopotrivă sunt interesați de moneda IMPT, care, fără îndoială, se va clasa printre primele prevânzări din lumea cripto.

Cumpărați IMPT

Cum puteți cumpăra IMPT

Acest proiect are șansa de a deveni unul dintre cele mai populare și profitabile proiecte din lumea cripto doar prin faptul că este unul dintre cele mai de succes proiecte ecologice. Pentru a nu rata o investiție în acest proiect promițător, v-am pregătit un ghid detaliat în care vă vom prezenta cum puteți cumpăra IMPT într-un mod ușor.

Pasul 1 – Trebuie să vă asigurați că aveți un portofel virtual de criptomonede compatibil cu token-urile ERC-20

Asigurați-vă că aveți un portofel virtual care vă poate primi activele cripto, deoarece proiectul IMPT este construit pe blockchain-ul Ethereum. Nu vă fie teamă să utilizați MetaMask, unul dintre cele mai simple de configurat, dacă nu aveți un portofel compatibil. Altă opțiune populară este și Trust Wallet.

Pasul 2 – Asigurați-vă că dețineți criptomonede ETH sau USDT

Pentru a cumpăra IMPT veți avea nevoie de o sumă de ETH sau USDT ce va fi convertită în IMPT. De asemenea, există și posibilitatea de a cumpăra IMPT cu cardul bancar, dar este mult mai ușor să vă folosiți de alte criptomonede pentru a cumpăra IMPT. Dacă nu dețineți aceste criptomonede, vă sfătuim să le cumpărați de pe platforma eToro.

Pasul 3 – Conectați-vă portofelul la platformă pentru a beneficia de prevânzare

Tot ce trebuie să faceți pentru a vă conecta portofelul este să intrați pe site-ul proiectului IMPT și să apăsați butonul “Connect Wallet”. După ce ați apăsat acest buton trebuie doar să selectați Metamask și să urmați instrucțiunile oferite ulterior.

Pasul 4 – Obțineți-vă criptomonedele IMPT

Ultimul pas este să alegeți cantitate de criptomonede IMPT pe care doriți să o achiziționați și acestea vor fi trimise în portofelul virtual conectat. Nu uitați că trebuie să achiziționați un minimum de 10 IMPT.

Pasul 5 – Transformați-vă monedele IMPT în credite de carbon

După ce ați urmat pașii anteriori, puteți achiziționa credite de carbon sub formă de NFT-uri cu criptomonedele IMPT achiziționate. Acestea pot fi adăugate la colecția personale, pot fi vândute sau pot fi arse pentru a ajuta în lupta pentru schimbarea climatică.

Concluzie

Acest proiect este o inițiativă ecologică și durabilă de combatere a încălzirii globale prin transformarea pieței creditelor de carbon. Pentru a materializa, comercializa, arde, cumpăra și vinde credite de carbon, se vor folosi tehnologii NFT și blockchain, care vor îmbunătăți securitatea, transparența și eficacitatea pieței.

Proiectul IMPT este unul dintre cele mai promițătoare proiecte din lumea cripto, din cauza luptei sale împotriva schimbării climatice ce atrage foarte multă popularitate și atinge foarte mulți oameni. Pe lângă acest lucru, este și o criptomonedă cu potențial din cauza că se află doar în prevânzare în acest moment, deci este unul dintre cele mai bune momente de a investi pentru a obține un profit mult mai mare în viitor.

Cumpărați IMPT

Întrebări frecvente

Ce este criptomoneda IMPT?

Noul proiect revoluționar numit IMPT urmărește să simplifice reducerea emisiilor de carbon create, oferind opțiunea de a cumpăra sau de a câștiga credite care pot fi utilizate pentru a compensa impactul de carbon al unei afaceri sau al unei persoane. Prin parteneriatele lor doresc să ofere oamenilor normali, opțiunea de participa în lupta climatică doar prin achiziționarea unui produs de pe platforma partenerului, o companie la care poate deja erați client.

Este investiția în proiectul IMPT o idee bună?

Acest proiect este unul dintre noile proiecte cripto ce prezintă un potențial foarte mare prin utilitatea lor reală. Proiectul IMPT oferă o nouă inițiativă ecologică și durabilă ce dorește să lupte împotriva schimbării climatice și le oferă investitorilor din lumea cripto, posibilitatea de deveni investitori eco. De asemenea, popularitatea proiectului face ca această investiție să fie una căutată.

Cum pot fi cumpărate aceste monede?

Aveți nevoie doar de un portofel virtual ce conține cantitatea dorită de investiție sub forma criptomonedelor ETH sau USDT. După ce v-ați aigurat că aveți cele menționate, doar intrați pe site-ul platformei, conectați-vă portofelul și alegeți cantitatea dorită de monede IMPT. Acestea vă vor fi transferate direct în portofel.

Care este prețul criptomonedei IMPT?

O monedă IMPT este egală cu 0,018 USD de la începutul primei perioade de pre-vânzare până la 1 decembrie 2022, iar de la 1 decembrie 2022 până la 25 ianuarie 2023, o monedă IMPT va fi egală cu 0,023 USD, în timpul celei de-a doua etape de prevânzare.

Care este data de încheiere a prevânzării monedelor IMPT?

Dacă sunteți interesat de acest proiect, acționați rapid pentru a asigura monedele IMPT la cel mai bun preț înainte ca prima fază a prevânzării să înceapă pe 1 decembrie 2022.

România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România, a șasea cea mai scumpă energie electrică pentru consumul casnic din UE, calculat la standardele puterii de cumpărare
România a raportat în a doua parte a anului trecut un preț la energie electrică pentru uz casnic de 19,1 euro la 100 kWh, între ultimele cinci cele mai reduse din UE. Pe de altă parte,...
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
#criptomonede, #economie, #investitie criptomonede , #Criptomonede