Previziune Ethereum și TOP 3 cripto alternative de investit acum

Advertorial
Marti, 27 Decembrie 2022, ora 10:55
5372 citiri
Previziune Ethereum și TOP 3 cripto alternative de investit acum
Copyright: Business 2 Community

Ethereum și Bitcoin luptă încă din momentul din care piața crypto a devenit populară și acceptată la nivel mondial. Cunoscuta bătălie dintre ETH și BTC pentru primul loc este dezbătută de ani de zile, motiv pentru care prețul Ethereum este unul dintre principalele subiecte de studiu în rândul analiștilor de piață. Deși aurul digital mai are mult spațiu în fața Ethereum, analiștii nu exclud că în 2023 ETH ar putea crește și chiar depăși BTC.

În acest articol veți găsi cele mai recente previziuni Ethereum, bazate pe modul în care s-au expus experți renumiți din acest domeniu, precum Mike McGlone de la Bloomberg. Dacă previziunile sunt corecte și ETH este pe cale de a învinge BTC, nu ar fi acesta un moment bun pentru a cumpăra Ethereum înainte ca acesta (probabil) să explodeze vertiginos, al fel cum se poate întâmpla cu C+Charge.

Predicția prețului Ethereum bazată pe încrucișarea ETH/BTC

Pe 20 decembrie, analistul senior de la Bloomberg Intelligence, Mike McGlone, a publicat un tweet în care a subliniat evoluția pe care a avut-o perechea ETH/BTC în ultimele luni.

McGlone susține că în acest moment prețul Ethereum s-ar afla într-o poziție mult mai avantajoasă decât cel al Bitcoin, pentru care a ținut să noteze că nivelurile actuale se mențin în jurul valorii de 0,08 USD. Acei 0,08 dolari din perechea ETH/BTC ar fi la același nivel cu cel arătat de Nasdaq 100 în luna mai.

Copyright: Business 2 Community

În acest moment mulți analiști lucrează cu perechea ETH/BTC pentru a evalua puterea aparentă care există între cele două valute și relația lor cu piața mai largă.

În ciuda procesului traumatizant pe care l-a implicat migrarea de la PoW la PoS în Ethereum, criptomoneda și-a menținut ferm poziții.

Cum a evoluat Ethereum în 2022

Urmează să vedem detaliile actuale care marchează prețul Ethereum. În prezent, vedem că ETH se tranzacționează la aproximativ 1.200 USD, cu un total de 122.373.8566 de jetoane în circulație și o capitalizare de piață de 149.216.433.393 USD. În acest fel, ETH se consolidează ca a doua cea mai mare criptomonedă din lume după capitalizarea bursieră, înaintea criptomonedei Tether (66.240 milioane USD) și USDCoin (44.390 milioane USD). În fața ETH rămâne doar Bitcoin (324.150 milioane USD).

Performanța Ethereum în 2022 nu a fost foarte diferită de ceea ce am văzut în cazul altor criptomonede de TOP. Ca și multe alte criptomonede, Ethereum încheie acest an dificil în impas, dar departe de a da faliment. Acestea fiind spuse și corelate cu cele discutate în secțiunea anterioară, ceea ce ne interesează cel mai mult este evoluția paralelă a BTC/USD, ETH/USD și ETH/BTC. După cum putem vedea, de la jumătatea lunii iulie, perechea ETH/BTC a crescut în avantajul Ethereum, ceea ce ar indica o poziționare mai bună a acesteia față de Bitcoin.

La ce ne putem aștepta de la prețul Ethereum în 2023?

În timp ce unii susțin că sfârșitul iernii cripto este încă departe, unele firme de cercetare precum Nansen încep deja să vorbească despre semnale, care ar induce spre ideea că iarna crypto este pe sfârșite. În plus, în cadrul lui Nansen, analistul Andrew Thurman a vorbit cu încredere despre rezistența pe care o manifestă piețele cripto-active în următorii termeni:

„Spre deosebire de crypto iernile anterioare, continuă să existe un nucleu puternic de utilizatori de criptomonede și o gamă largă de aplicații la care pot participa, un ecosistem înfloritor și descentralizat care s-a dovedit rezistent chiar și la falimentele istorice și exploziile unor entități centralizate precum Alameda și FTX”.

De aceea, cu un 2023 mai puțin negativ decât se aștepta și cu știri favorabile precum integrarea Ethereum în Visa Payments, am putea vedea un prim început pozitiv consolidându-se peste niveluri de 1.640 USD în ceea ce privește luna februarie.

În ce alternative Ethereum putem investi astăzi?

Pentru cei care nu au încredere în prognoza prețului Ethereum și în criptomonedele populare în general, am pregătit TOP 3 criptomonede alternative, în care puteți investi chiar acum pentru a obține șanse de rentabilitate în 2023.

FightOut (FGHT)

FightOut este nu doar un nou proiect, dar și un proiect care revoluționează domeniul M2E. Prin intermediul acestui proiect utilizatorii își îmbunătățesc nu numai condiția fizică, ci și atributele avatarului personalizat, care face parte dintr-un din metavers complex. Drept recompensă a faptului că utilizatorul progresează, FightOut oferă recompense generoase, sub formă de resurse, care pot fi valorificate tot în metaversul acestui proiect.

Copyright: FightOut

Înainte de a ajunge să ofere toate caracteristicile prezentate, FightOut se va afla într-o fază de prevânzare. Evenimentul de prevânzare FightOut a început relativ recent, dar a reușit deja să adune peste 2.4 milioane de dolari, ceea ce reprezintă o sumă impresionantă, având în vedere că prevânzarea a început cu mai puțin de o săptămână în urmă.

Marele avantaj investițional a acestui proiect constă în faptul că, odată ce prevânzarea FightOut va depăși 5 milioane de dolari, investitorii timpurii deja vor obține un randament de 50% a investiției sale. Utilizați linkul de mai jos pentru a investi în FightOut chiar acum.

Investiți în FightOut

Dash 2 Trade (D2T)

Dash 2 Trade este un nou proiect, a cărui prevânzare, la fel, a fost lansată relativ recent. Proiectul a explodat pe fundalul falimentului FTX, deoarece utilizatorii au conștientizat cât de important este să dispună de instrumente de analiză și previziune fiabile și actuale.

Acest proiect pretinde a fi terminalul Bloomberg al pieței cripto.

Copyright: Dash 2 Trade

Oferind astfel investitorului tot felul de instrumente de analiză, grafice și rapoarte, precum și clasamente ale celor mai bune ICO-uri. În prezent prevânzarea Dash 2 Trade a reușit să adune peste 10,8 milioane de dolari și este aproape de epuizare. Evoluția proiectului întrece semnificativ foaia de parcursul cu ritmul planificat inițial. Reieșind din aceasta, cei care încă doresc să devină investitori timpurii în Dash 2 Trade ar trebui să se grăbească.

Investiți în Dash 2 Trade

C+Charge

Cea mai fresh prevânzare este cea a proiectului C+Charge. Aceasta este o rețea de plată peer-to-peer care vizează șoferii de vehicule electrice, oferindu-le acces la piața creditelor de carbon. Acest proiect urmărește democratizarea pieței creditelor de carbon și transformarea încărcării vehiculelor electrice.

Copyright: C+Charge

Fiecare token CCHG are în prezent un preț de 0,013 USD, care va crește treptat pe parcursul celor patru faze de pre-vânzare. 40% din oferta totală de CCHG va fi disponibilă pentru vânzare în timpul prevânzării. Acesta este un proiect care își recompensează utilizatorii pentru contribuția la mediu, de aceea va fi actual și în 2023.

Investiți în C+Charge

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Blocarea firmelor care oferă investiții înșelătoare pe internet. Măsurile pe care ASF intenționează să le ia
Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) lucrează la un mecanism legislativ prin care își dorește să blocheze entitățile neautorizate care oferă investiții în mediul online, a...
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Verdict oficial în cazului celei mai așteptate autostrăzi din România. Când va fi gata A7: „Nu avem emoții!”
Moldova încă este singura regiune din România fără autostrăzi, care să o „lege” de restul țării. Totuși, instituțiile responsabile pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere promit...
#criptomonede, #ethereum, #previziuni 2023, #investitii , #Criptomonede