Previziune preț Cardano: Prăbușirea continuă - Iată 3 crypto alternative

Advertorial
Joi, 17 Noiembrie 2022, ora 16:24
3747 citiri
Previziune preț Cardano: Prăbușirea continuă - Iată 3 crypto alternative
FOTO: newsbtc.com

Chiar dacă săptămâna trecută Cardano a încercat să testeze zona de rezistență, reușind să și crească puțin, se pare că falimentul FTX este cu adevărat necruțător, la fel ca și piața crypto de urs. Cardano își continuă prăbușirea, iar acest lucru induce tot mai mulți investitori spre ideea că a venit timpul să analizeze și alte criptomonede.

Să aruncăm o privire asupra nivelului actual de preț al Cardano. Prețul actual al Cardano la momentul scrierii acestui articol este de 0,32 USD, cu un volum de tranzacționare pe 24 de ore de 271.206.674 USD. Precum se vede și pe graficul de mai jos, Cardano a scăzut cu 3,02% în ultimele 24 de ore. Clasamentul actual CoinMarketCap plasează criptomoneda pe locul 9, cu o capitalizare de piață live de 11.269.513.459 USD.

Copyright: https://coinmarketcap.com/currencies/cardano/

Se pare că nici recentul raliu al criptomonedelor, nici implementarea Cardano Vasil din septembrie nu a ajutat criptomoneda să pompeze. Unii investitori consideră că potențialul Cardano nu mai este cum a fost pe timpuri, de aceea, își orientează atenția spre alte proiecte. Am făcut un mic research și am identificat câteva criptomonede presale, în care investitorii au încredere și deja investesc fonduri.

RobotEra și criptomoneda TARO - noul proiect metaverse cu 7 continente

RobotEra este un nou joc crypto play to earn, cu un multivers complex, care cuprinde tocmai 7 continente. Jucând RobotEra puteți face bani din criptomonede prin mai multe moduri: tranzacționând NFT-uri, investind în imobile virtuale, mizând tokenuri prin staking. Toate aceste acțiuni sunt posibile datorită criptomonedei TARO - criptomoneda nativă a acestui joc.

Cei care dețin TARO și mizează tokenurile prin staking au și posibilitatea de a participa la procesul decizional legat de viitorul acestui proiect. Plus la aceasta, mizarea de tokenuri permite și obținerea recompenselor zilnice, ceea ce reprezintă încă un venit pasiv, la fel ca și darea în chirie a imobilelor deținute.

Copyright: http://robotera.io

TARO este acum în faza de prevânzare, cotându-se chiar acum la un preț de 0,020 USD. Prețul va crește la fiecare etapă a prevânzării, ceea ce determină bune oportunități investiționale pentru investitorii timpurii. Deja la următoarea etapă a prevânzării prețul va fi de 0,025 USD, iar la a treia etapă (ultima) prețul va fi de 0,032 USD. Toate cele menționate determină un bun potențial pentru TARO, iar utilizând butonul de mai jos puteți accesa pagina de prevânzare chiar acum.

Cumpărați RobotEra

IMPT - criptomonedă verde și platformă de compensare a emisiilor de carbon

Piața ESG crește într-un tempou rapid, având un mare potențial nu doar pentru 2023, dar și pentru următorii 10 ani minim. Acest potențial este determinat de criza climatică, care devine tot mai gravă și cu efecte tot mai pronunțate. IMPT este un nou proiect, care utilizează tehnologia blockchain și care permite utilizatorilor să-și compenseze emisiile de carbon.

Deoarece IMPT colaborează cu comercianți din întreaga lume, proiectul permite cumpărătorilor să-și compenseze amprenta de carbon printr-un sistem unic, asemănător sistemului de cashback. La fiecare cumpărătură făcută prin widgetul IMPT se reține o marjă - compensația emisiei de carbon. Acestea sunt credite de carbon, fiind convertite ulterior în tokenuri IMPT.

Cei care dețin tokenuri IMPT le pot folosi pentru a cumpăra NFT-uri, pentru a dona către organizații care luptă cu criza climatică sau le pot arde, compensându-și astfel emisia de carbon. Proiectul este acum în prevânzare, tokenurile IMPT fiind disponibile spre cumpărarea directă chiar de pe site-ul prevânzării, reușind să adune peste 12.8 milioane de dolari.

Copyright: http://impt.io

Proiectul are un mare potențial pentru 2023, deoarece experții prognozează că piața ESG va crește și mai mult. Așadar, investitorii timpurii au acum șansa de a investi într-o platformă, care va deveni nu doar populară, dar și întrebuințată în viitor. Plus la aceasta, prețul tokenului IMPT ca crește la fiecare etapă a prevânzării. Acum un token IMPT valorează 0,023 USD, iar la următoarea etapă va fi deja de 0,028 USD.

Cumpărați IMPT

Dash 2 Trade - platformă inovativă de analiză crypto

Următorul proiect cu potențial este Dash 2 Trade - o nouă platformă de analiză crypto, care oferă date despre piața criptomonedelor, despre prețurile criptomonedelor populare, dar și despre proiectele noi, aflate în faza de prevânzare. Dash 2 Trade oferă mai multe instrumente, menite să ajute investitorii să facă investiții mai fiabile și să prevadă situații de risc (cum a fost falimentul recent al FTX).

Copyright: http://impt.io

Dash 2 Trade vine cu un sistem de semnale crypto inovațional, care comunică investitorilor despre pozițiile profitabile de pe piața aceasta. Plus la aceasta, Dash 2 Trade oferă și instrumente revoluționare, precum instrumentul de backtesting și un API de tranzacționare automată. Toate acestea fac din Dash 2 Trade una dintre cele mai bune platforme de previziuni criptomonede 2023 din prezent.

Toate operațiunile de pe Dash 2 Trade sunt efectuate prin tokenul nativ al platformei - D2T. Acum D2T se vând în faza de prevânzare, prețul unui token fiind de doar 0,513 USD. La următoarea etapă prețul va fi deja de 0,0533 USD. Utilizați butonul de mai jos pentru a accesa evenimentul de prevânzare chiar acum.

Cumpărați Dash 2 Trade

Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Xiaomi trimite un avertisment către utilizatorii de smartphone-uri. Ce trebuie evitat
Compania Xiaomi a emis recent un avertisment către utilizatorii săi privind riscurile asociate cu folosirea protecțiilor de ecran cu adeziv lichid UV. În ciuda popularității acestor...
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
#criptomonede, #previziuni criptomonede , #Criptomonede