Business Focus: Quarterly Report - transmisie online

Cristina Neagu îi înjură pe rapidiști: de unde a plecat "războiul" dintre cea mai bună handbalistă și galeria giuleștenilor VIDEO

Joi, 23 Februarie 2023, ora 09:19
4023 citiri
Cristina Neagu îi înjură pe rapidiști: de unde a plecat "războiul" dintre cea mai bună handbalistă și galeria giuleștenilor VIDEO
Cristina Neagu

Meciul de handbal dintre CSM București și Rapid, din Cupa României, a fost marcat de injuriile pe care galeria feroviară i le-a adus Cristinei Neagu.

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 31-24 (13-14), în Sala Polivalentă, în care ambele galerii şi-au încurajat frenetic favoritele.

Rapidiștii s-au remarcat însă și în sens negativ, înjurând-o pe Cristina Neagu dintr-un repertoriu desprins mai degrabă de pe stadioane. În momentul în care crainicul arenei striga numele interului stânga, suporterii giuleșteni răspundeau cu obscenități la adresa căpitanului CSM-ului și al naționalei României.

Galeria Rapidului a fost pusă la zid pentru comportamentul ei, însă giuleștenii susțin că prima care "a aruncat piatra" a fost Cristina Neagu. Susținătoare a FCSB-ului, Cristina Neagu ar fi avut mai multe reacții împotriva rapidiștilor și chiar ar fi înjurat în direcția acestora cu ocazia unei partide de anul trecut.

Reacția FRH

Federația Română de Handbal susține încurajarea echipelor favorite în spirit de fair-play, așa cum se anunță la începutul fiecărui meci.

Persoanele care înțeleg sportivitatea și rivalitatea în termeni de respect și civilizație promovează pentru generațiile viitoare o educație sănătoasă și cu efecte sociale benefice.

Comportamentele jignitoare, agresive și antisociale vor fi sancționate ferm, conform legilor și regulamentelor aplicabile. Indiferent de echipa cu care se asociază persoanele care insultă, amenință, înjură sau au un comportament lipsit de fair-play în orice formă de manifestare, acestea vor avea interdicție în sălile unde se joacă handbal, iar cluburile vor răspunde pentru faptele acelor persoane asociate lor.

Excesele care depășesc limitele de decibeli și poluarea fonică prin orice mijloace se interzic cu desăvârșire, incluzând vuvuzelele, zgomotele puternice produse de tobe și alte instrumente utilizate pentru a crea o atmosferă toxică.

Ne delimităm categoric de atacurile împotriva Cristinei Neagu, jucătoare emblematică a handbalului românesc și condamnăm ferm limbajul jignitor, insultător și agresiv, pe care dorim să-l eliminăm din sălile unde se joacă handbal.

Constantin Din, Președintele Federației Române de Handbal

Încă o victorie mare pentru Rapid în cupele europene. Cât de aproape e calificarea în grupe
Încă o victorie mare pentru Rapid în cupele europene. Cât de aproape e calificarea în grupe
Echipa de baschet masculin Rapid Bucureşti a învins marţi, la Skopje, formaţia olandeză Donar Groningen, scor 69-65 (35-26), în al doilea meci al turneului preliminar din FIBA Europe Cup....
După ce a fost numit sclav, Dan Șucu i-a dat replica lui Gigi Becali: "E o problemă medicală sau un tupeu fantastic"
După ce a fost numit sclav, Dan Șucu i-a dat replica lui Gigi Becali: "E o problemă medicală sau un tupeu fantastic"
Războiul patronilor din SuperLiga continuă. După ce l-a numit sclav pe Dan Șucu, Gigi Becali a primit replica din partea finanțatorului Rapidului. Scandalul dintre cei doi a început după...
#crisitna neagu, #CSM Bucuresti, #Rapid, #galerie Rapid , #stiri handbal