Senator USR PLUS critică atitudinea liberalilor din lupta internă: Se dau zmei și îi atacă pe miniștrii USR PLUS. Ar trebui emis cod galben pentru declarații aiuritoare

Luni, 19 Iulie 2021, ora 12:56
2243 citiri
Senator USR PLUS critică atitudinea liberalilor din lupta internă: Se dau zmei și îi atacă pe miniștrii USR PLUS. Ar trebui emis cod galben pentru declarații aiuritoare

Senatorul USR PLUS Cristi Berea a criticat într-un comunicat de presă ieșirile unor lideri din PNL care atacă miniștrii din USR PLUS, precizând că un astfel de comportament face rău guvernării.

Berea spune despre liberali că se dau zmei când merg în județe și că e greu de înțeles că anumite atacuri vin din tabăra susținătorilor lui Florin Cîțu.

"Unii lideri liberali se dau zmei când se duc prin judeţe şi îi atacă pe miniştrii USR PLUS. Pentru unii din PNL duşmanul e din păcate în interiorul coaliţiei guvernamentale şi nu în afară. Am văzut mai întâi afirmaţiile critice făcute de Rareş Bogdan la adresa ministrului Cristian Ghinea şi am crezut că este un simplu accident. La scurt timp am auzit o altă idee, tot marca Rareş Bogdan, privind înfiinţarea unui minister al Transporturilor Interne, condus de Lucian Bode. Cu alte cuvinte, hai să-l izgonim pe Cătălin Drulă de la Transporturi, omul care a început să mişte marile lucrări de infrastructură. Aceste afirmaţii vin partea susţinătorilor premierului şi e cu atât mai greu de înţeles o asemenea atitudine", a transmims Cristi Berea într-un comunicat.

Senatorul mai adaugă că tensiunile din PNL sunt întinse la maxim însă anumite declarații ale liberalilor pot face rău guvernării. Totodată, Berea subliniază că puterea ar trebui să rezolve probleme mai urgente cum ar fi desființarea Secției Speciale sau teme precum alegerea primarilor în două tururi.

Scandalul intern de la liberali nu trebuie exportat în guvern. Dar dacă totuşi nu reuşesc să ţină tensiunile în frâu, atunci în PNL ar trebui emis cod galben pentru declaraţii aiuritoare la adresa USR PLUS, cu termen de valabilitate până la congresul din septembrie”, mai afirmă senatorul USR PLUS.

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a declarat sâmbătă la conferinţa de alegeri a PNL Sălaj că poate ar trebui făcut un minister al Transporturilor Interne, ”adică un minister al Transporturilor şi al Afacerilor Interne împreună”, care să fie condus de către actualul ministru de Interne Lucian Bode, fost deţinător al portofoliului Transporturilor.

„Nu pentru că cei de acum nu fac lucruri bune - Doamne fereşte! - ci pentru că Lucian a făcut lucruri grozave acolo şi a rămas în acel an şi două luni de zile cât a condus ministerul au rămas nişte proiecte grozave pe care se construieşte acum dezvoltarea României”, explică Rareş Bogdan ideea.

Citeste si:
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
Sectorul Capitalei abandonat de partidele politice. Rămași fără primar, cetățenilor li se propun candidați necunoscuți
La trei luni după ce primăria Sectorului 5 din Capitală a rămas fără primar ca urmare a condamnării lui Cristian Popescu-Piedone, partidele nu s-au grăbit să facă propuneri de...
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale
Nimic nou pe “frontul” economiei naționale – nici o decizie, înseamnă o decizie bună. Pentru cine?! Nu m-am înșelat, în iulie când am dat vacanța de vară, drept scuză la...