Cristi Borcea: "Vom face botezul in Romania, dar nu va mai la nivelul nuntii. Acum va fi restrans, cu 200 de invitati". Vezi cine ii vor fi nasi micutului si cum se va numi!

Sursa: Libertatea
Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 00:45
537 citiri
Aflat in Miami, impreuna cu sotia lui Alina, Cristi Borcea a declarat ca se reface dupa complicata operatie pe cord la care a fost supus in Romania, dar asteapta cu nerabdare sii aparitia celui de-al patrulea mostenitor.

Micutul va aparea pe lume la sfarsitul lui mai, inceputul lui iunie, insa camera lui, decorata in culorile specifice unui baietel, alb-albastru, este deja gata. cristi Borcea a declarat in emisiunea Cancan Tv de la Kanal D ca nu va apela la soacra sa pentru a o ajuta pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.