Mihaela Borcea: "L-am vizitat pe Cristi imediat dupa operatie si chiar am purtat o conversatie. De acum incolo, trebuie sa fie mai temperat"

Sursa: Cancan
Miercuri, 14 Martie 2012, ora 11:37
318 citiri
Fosta sotie a lui Cristi Borcea, Mihaela, l-a vizitat imediat dupa operatie si il sfatuieste sa aiba o viata mai cumpatata si sa se gandeasca mai mult la el.

Mihaela, fosta sotie a dinamovistului, l-a vizitat pe acesta imediat dupa interventia chirurgicala la care a fost supus. "Stiam ca se va opera, am vorbit cu el inainte de acest eveniment. L-am vizitat imediat dupa operatie si chiar am putut purta o conversatie. Voi merge si diseara sa-l vizitez (n.r. - ieri), de ce sa nu fac acest lucru? ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.