Niculae catre Borcea: Ai uitat ca ne-ai cerut sa ne dam la o parte in Cupa?

Luni, 07 Decembrie 2009, ora 19:28
1380 citiri
Niculae catre Borcea: Ai uitat ca ne-ai cerut sa ne dam la o parte in Cupa?

Patronul Astrei Ploiesti, Ioan Niculae, si presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, au avut un schimb dur de replici, in direct la TV, acuzatiile de blat nelipsind din "repertoriu".

Bossul prahovenilor l-a acuzat pe Borcea ca i-a cerur ca Astra sa se dea la o parte din fata lui Dinamo in meciul din Cupa Romaniei, spunand ulterior ca intrerupe orice colarorare cu ros-albii.

"Ai uitat ca inainte de meciul de cupa ne-ai cerut sa ne dam la o parte ca sa mearga Dinamo mai departe? Nu m-am gandit niciodata ca tu ma poti santaja pe mine inainte de un meci. Nu pot sa ascult la prostiile pe care le spune Borcea. Niciodata nu voi mai colabora cu Dinamo. Pe Ganea il are de sapte ani de zile, l-a tinut numai prin Divizia B. Pe Alexe la fel.

Domnule Borcea, pentru mine din acest moment nu mai existati nici ca om, nici ca prieten", a declarat Niculae la Digisport.

Borcea a replicat imediat, el precizand ca nu a cerut Astrei sa se dea la o parte ci numai ca jucatorii imprumutati de la Dinamo sa nu evolueze in acel meci.

"Niciodata nu s-a intamplat asa ceva. Eu i-am zis intr-adevar sa nu joace jucatorii mei pe care ii platesc eu. Noi avem cinci jucatori acolo, sa nu joace. I-am spus ca in baza relatiilor pe care le aveam sa nu joace jucatorii in meciul nostru direct din cupa.

Minte domnul Niculae cu nerusinare, dovada meciul cu Astra. Miranda a jucat cu temperatura, Paun ne-a dat gol, toti jucatorii nostri au fost fortati sa joace. Daca te uiti la meciul cu Astra, Paun si Miranda au fost cei mai buni jucatori de pe teren", a declarat si Borcea, care s-a referit apoi si la acuzele conform carora i-ar fi amenintat pe Liviu Ganea si Osvaldo Miranda.

"Cum sa amenint, astea sunt prostii. Ganditi-va ce caracter are omul asta, cand noi i-am dat antrenori, i-am dat jucatori. Orice colaborare cu Astra este inchisa de la meciul de cupa si vom face si la Comisia de disciplina o sesizare pentru ca domnul Niculae sa specifice clar. Sa vina cu dovezi si sa vedem daca a fost asa ceva. A fost discutie doar sa nu joace jucatorii nostri si el i-a bagat pe toti", a adaugat Borcea.

Partida dintre Astra Ploiesti si Dinamo, contand pentru etapa cu numarul 16 a Ligii I, se va disputa marti, de la ora 20.00.

M.D.

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#ioan niculae, #cristi borcea, #blat Astra Dinamo Cupa Romaniei , #Cupa Romaniei