Badea regreta plecarea lui Borcea lui Dinamo

Sambata, 21 Iulie 2012, ora 11:38
2378 citiri
Badea regreta plecarea lui Borcea lui Dinamo

Nicolae Badea, presedintele Consiliului de Administratie al clubului Dinamo, a declarat ca regreta retragerea lui Cristi Borcea din actionariatul gruparii din Stefan cel Mare.

"Toate conditiile, toate lucrurile vor fi comunicate intr-o conferinta de presa, luni, la ora 17.00. Evenimentul in sine merita sa fie tratat cu toata consideratia si asa o vom face, in primul rand pentru opinia publica si in al doilea rand pentru subiectul in sine. Sunt multe lucruri, am curajul sa repet, mai multe bune decat cele nereusite legate de activitatea mea si de activitata lui Cristi si a celorlalti.

E o situatie care va fi explicata chiar de el. Am discutat-o, situatia, am gasit cele mai bune formule de a continua raporturile cu Dinamo, colaborarea cu Dinamo. Cred ca e foarte greu sa desprinzi pasiunea, vor fi greu de inlocuit pasiunea, dedicatia, implicarea, trairile lui Cristi Borcea.

Nu a fost nicio disputa, revenirea la dialog s-a facut intre Dragos Savulescu si Cristi de mai mut timp. Raporturile dintre oameni trebuie sa ramana intre oameni. Comunicarea dintre ei este una normala. Nu este nicio smulgere, nu va fi nicio fractura, cred ca am gasit impreuna cele mai normale solutii pentru aceasta situatie. Normal ca imi pare rau pentru ca imi va lipsi un colaborator cu care am lucrat foarte mult timp. Un om care in executivul clubului va lasa un gol institutional", a declarat Badea la Digi Sport.

Dinamovistii au primit o veste uluitoare dupa victoria din prima etapa a Ligii 1: Cristi Borcea nu mai este actionat la gruparea din Stefan cel Mare.

Veste-soc la Dinamo: Borcea nu mai este actionar

Informatia a fost dezvaluita de nasul sau, Gigi Becali, care sustine ca actiunile lui Borcea au fost preluate de Nicolae Badea si Dragos Savulescu.

C.F.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Borcea plecat Dinamo, #Badea Borcea Dinamo , #Dinamo