Bonetti: Borcea e un nimeni

Sambata, 03 Octombrie 2009, ora 08:30
2323 citiri
Bonetti: Borcea e un nimeni

Dario Bonetti iese la atac dupa ce tabara formata din Cristi Borcea, Vasile Turcu si Giovani Becali i-a cerut demisia. Antrenorul italian l-a luat in colimator pe Cristi Borcea, despre care spune ca este un nimeni.

"Borcea incearca sa scape de mine de mai multa vreme. Acum a si reusit. Mi-a cerut demisia chiar si dupa victoria de la Graz! ii transmit ca, ce declara el despre mine, imi intra pe o ureche si imi iese pe cealalta. Pentru mine Borcea este un nimeni! Crede ca daca bagi bani in echipa, poti sa si faci ce vrei cu ea. Nicaieri in lume nu este asa. Nici macar suporter nu pot sa-l numesc pe Borcea, fiindca e clar ca nu vrea binele lui Dinamo! Borcea incearca sa scape de mine de mai multa vreme. Acum a si reusit.

Mi-a cerut demisia chiar si dupa victoria de la Graz! ii transmit ca, ce declara el despre mine, imi intra pe o ureche si imi iese pe cealalta. Pentru mine Borcea este un nimeni! Crede ca daca bagi bani in echipa, poti sa si faci ce vrei cu ea. Nicaieri in lume nu este asa. Nici macar suporter nu pot sa-l numesc pe Borcea, fiindca e clar ca nu vrea binele lui Dinamo!", a spus Dario Bonetti pentru Adevarul.

Tehnicianul din Stefan cel Mare si-a atacat si jucatorii, spunand ca Andrei Cristea nu a avut personalitate pentru a bate lovitura de la 11 metri din meciul cu Panathinaikos.

"Eu l-am desemnat pe Andrei Cristea. El a luat mingea, dar se pare ca nu a avut destula personalitate, incat sa si execute penalty-ul. Claudiu si-a asumat el responsabilitatea, dar a ratat. Asta este, daca as fi avut voie, as fi intrat eu sa bat penalty-ul sau il trimiteam pe Orac", a mai spus Bonetti.

Dinamo traverseaza un nou moment dificil, actionarii fiind impartiti in doua tabere. Cristi Borcea si Vasile Turcu vor sa-l demita pe Bonetti, in timp ce Nicolae Badea l-a reconfirmat in functie.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Dario Bonetti, #cristi borcea, #scandal Dinamo , #Dinamo