Borcea a facut conferinta de presa ca sa se laude

Marti, 06 Octombrie 2009, ora 17:23
1441 citiri
Borcea a facut conferinta de presa ca sa se laude

Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a tinut marti o conferinta de presa, pentru a clarifica ultimele evenimente petrecute la clubul din Soseaua Stefan cel Mare.

Conferinta de presa a fost insa o suita de laude pe care Borcea si le-a adus singur.

"Am legatura atat cu venirea lui Dario Bonetti, cat si cu plecarea lui. La inceput, cand a venit, toata presa a incercat sa-i scoata CV-ul pe care il avea si ca nu este antrenor de Dinamo. Am mers pe mana lui Dario Bonetti, am mers in Franta, ati vazut cum era jocul lui Dinamo, ne-au batut aproape toti, dar cu toate acestea am spus ca suntem pe drumul cel bun si continuam cu el"

"Dupa fiecare meci mai prost, am fost singurul care am iesit si am dat un vot de incredere pentru Dario Bonetti. In pofida a ceea ce am patit din partea presei si a suporterilor, am avut taria dupa fiecare meci sa ies la televizor si sa spun ca vom continua cu el"

"Dupa meciul cu Panathinaikos a fost o singura remarca: am spus ca Pulhac trebuia sa faca parte din lot, sa nu stea in tribuna. De acolo a inceput cu declaratii. In prima faza am vorbit cu domnul Badea pentru binele lui Dinamo si am vrut sa mergem mai departe, dar s-a dus apoi la o conferinta de presa in care a negat ce a spus de mine, mai voalat, dar a dat foarte tare in Vasile Turcu si atunci nu putem fi angajatii lui Bonetti"

"Toti presedintii de club se consulta cu antrenorii asupra lotului. Niciodata nu i-am spus sa joace cu un jucator. In fiecare saptamana aveam o sedinta cu Dario Bonetti, asa se intampla la toate echipele mari"

Oficialul dinamovist a vorbit si despre administratorul delegat al "cainilor", Cornel Dinu, cu care are un conflict de cateva zile:

"Am avut discutii cu doi oameni care trebuiau sa vina in locul meu ca presedinte, insa, paradoxal, Cornel Dinu mi-a spus sa nu plec pentru ca se desfiinteaza clubul"

"M-am rugat de trei ori de Cornel Dinu sa-si faca si banca tehnica, sa fie antrenorul lui Dinamo. Mi-a spus ca nu mai are rabdarea si entuziasmul sa poata sa mai antreneze"

"Cea mai ingrata pozitie a mea este referitoare la Cornel Dinu. Ati vrea sa vorbesc ceva foarte urat despre Cornel Dinu, dar tin la el foarte mult, am crescut alaturi de el, voi fi alaturi de el indiferent ce va spune despre mine. Am discutat de foarte multe ori, vede ca nu are pe nimeni pe langa el, dar de 2-3 luni am tot vorbim sa-l scoatem din tara in care se afla. Am vrut sa-l trimit la clinica, pentru ca nu doarme"

"Am vrut sa il iau cu mine la clinica la Viena, pentru ca si eu ma tratez din aceleasi motive. Daca ar fi fost altcineva, ii dadeam replica inzecit, dar raman la parerea ca nu a gandit ceea ce a spus"

Au urmat apoi cateva laude la adresa celor doi frati Becali, Giovani si Victor.

"Fratii Becali nu numai ca ajuta clubul, dar sunt si dinamovisti si atat de destepti incat sa inteleaga pana unde pot sa intinda coarda"

Si in incheiere, Borcea a vorbit despre viitorul antrenor al gruparii "ros-albe", dar si despre intentia sa de a se retrage.

"Am o lista de trei antrenori: Andone, Andone si Andone. Face tot posibilul sa vina la Dinamo, este un invingator si renunta si la bani. Il accept cu o singura conditie, sa fie manager general. Nu vreau sa mai am treaba cu fotbalul"

Dario Bonetti a fost dat afara de la Dinamo, sambata seara, din cauza ca le-a adus injurii actionarilor Vasile Turcu si Cristi Borcea.

I.G.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#cristi borcea, #Borcea conferinta de presa , #Dinamo