Borcea, despre acuzele din dosarul de la DNA

Miercuri, 28 Septembrie 2011, ora 18:09
1801 citiri
Borcea, despre acuzele din dosarul de la DNA

Cristi Borcea, actionarul clubului Dinamo, a reactionat miercuri dupa ce numele lui a aparut, alaturi de cel al lui Adrian Porumboiu, in inregistrarile DNA din cazul in care Vasile Avram a fost deja arestat.

Aflat la Miami, acesta a recunoscut ca l-a sunat pe Avram, dar a mentionat ca doar a solicitat ca Dinamo sa aiba parte de arbitraje corecte.

"Asta e culmea! Cum sa ma acuze cineva pe mine sau pe Dinamo ca am avut arbitrii de partea noastra? Pai, cit timp a fost Vasile Avram la sefia CCA, chiar presa a scris ca am fost cei mai dezavantajati din Liga 1, iar Dinamo a terminat numai pe 6! Ce avantaje sunt astea?!

Din contra, am fost bombardati de arbitri. Eu nu am cerut niciodata nimic nici unui arbitru, nu i-am oferit nimic, tot ceea ce am solicitat a fost ca Dinamo sa aiba parte de arbitraje corecte. Cu Vasile Avram am vorbit dupa meciul nostru de la Vaslui, in care am fost dezavantajati, si i-am cerut sa se implice pentru a stopa nedreptatile pe gazon. Atat si nimic mai mult. Alte discutii nu ma privesc, nu ma intereseaza.", a declarat Borcea pentru site-ul gsp.ro.

Ancheta in urma careia seful arbitrilor din Romania, Vasile Avram, a ajuns in arest este departe de final, procurorii anticoruptie avand in vizor doi dintre cei mai importanti conducatori de cluburi din Romania - Cristi Borcea si Adrian Porumboiu.

Borcea si Porumboiu, in vizorul DNA!

Porumboiu n-are frica de DNA

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au sesizat, in timpul urmariri lui Vasile Avram, ca aceasta ar fi facut delegarile arbitrilor la presiunea conducatorilor de cluburi, insa singurii nominalizati sunt Borcea si Porumboiu, dupa cum informeaza presa sportiva de miercuri.

Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
#cristi borcea, #Borcea arbitri DNA, #Vasile Avram arestat, #coruptie arbitri Liga 1 , #Dinamo