Borcea l-a pus la punct pe Bonetti

Joi, 07 Iunie 2012, ora 20:52
2798 citiri
Borcea l-a pus la punct pe Bonetti

Cristi Borcea, presedintele echipei Dinamo, a intervenit, de la Miami, in conflictul iscat intre antrenorul Dario Bonetti si impresarul Victor Becali.

Oficialul a tinut sa-l puna la punct pe italian, caruia i-a transmis ca transferurile sunt decise de actionari.

"Noi n-am acceptat doua milioane de euro si il dam afara pe Balgradean? Am mai avut si 1,2 milioane pe Luchin. Pai, cum sa renuntam la ei gratis. Noi vom incerca sa completam lotul.

Nu pleaca nici un jucator, actionarii fac politica, nu antrenorii. Un antrenor vine si pleaca, noi dam banii. Nu e problema antrenorului cine pleaca, noi decidem daca aducem sau vindem", a declarat Cristi Borcea la GSP TV.

Situatia la Dinamo sta sa explodeze in orice moment dupa ce a izbucnit un nou razboi al declaratiilor, de aceasta data intre Victor Becali si Dario Bonetti.

Scandal la Dinamo! Bonetti ataca: "Cine e Victor Becali?"

Dupa ce impresarul l-a acuzat ca portarul Balgradean a ratat un transfer in Spania pentru ca nu a fost folosit in ultimele etape, Bonetti a rabufnit la adresa lui Becali.

C.F.

Citeste si:
1 Decembrie și eșecul unității
1 Decembrie și eșecul unității
Ziua Națională este despre puterea majorității, fiindcă cei care organizează parada militară uită generozitatea fruntașilor ardeleni, care știau că Ardealul nu e doar românesc, ci și...
PNL va pierde toate bătăliile cu PSD. Iohannis le-a dat liberalilor câte o spadă de lemn și o iconiță cu Arsenie Boca
PNL va pierde toate bătăliile cu PSD. Iohannis le-a dat liberalilor câte o spadă de lemn și o iconiță cu Arsenie Boca
Cine încă mai speră că șeful statului are un plan bine pregătit și se așteaptă ca, la momentul oportun, cu ajutorul baghetei magice, acesta să scoată iepurele din joben, nu face decât...