Culisele revenirii lui Borcea in Romania

Vineri, 25 Ianuarie 2013, ora 22:12
3033 citiri
Culisele revenirii lui Borcea in Romania

Dupa cateva luni petrecute la Miami, Cristi Borcea, condamnat la sapte ani de inchisoare in "Dosarul Transferurilor", va reveni in noaptea de vineri spre sambata in Romania.

Revenirea fostului presedinte din Stefan cel Mare este asteptata cu sufletul la gura de suporterii dinamovisti, insa, in realitate, scopul vizitei este cu totul altul.

Surse autorizate au dezvaluit pentru Ziare.com ca Cristi Borcea si-a programat o intalnire cu avocatii din "Dosarul Transferurilor" pentru a vedea concluziile trase dupa aparitia motivarilor din acest caz.

In plus, Borcea doreste sa puna la punct ultimele detalii ale unei afaceri pe care a facut-o spre finalul anului trecut.

Fostul oficial dinamovist a rascumparat firma Petrom LPG in schimbul sumei de 28 de milioane de euro, iar in aceste zile se va finaliza tranzactia. Pentru a acoperi suma de bani, Borcea a facut si un credit bancar in valoare de 16,5 milioane de euro.

De asemenea, Borcea se va intalni si cu nasul sau Gigi Becali pentru a stabili detaliile unei afaceri comune din domeniul agricol. Cei doi construiesc impreuna cateva sere de pe urma carora spera sa se imbogateasca.

In cele cateva zile pe care le va petrece in Romania, Cristi Borcea se va intalni si cu Nicolae Badea si Cornel Dinu, insa i-a anuntat pe cei doi ca nu doreste sa revina ca oficial in Stefan cel Mare, chiar daca in ultimele luni a finantat din umbra clubul, cu imprumuturi alocate lui Nicolae Badea.

Urmatoarea vizita pe care Borcea o va face in Romania va avea loc in luna mai.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Cristi Borcea revenire Romania, #Cristi Borcea Miami, #afaceri Cristi Borcea , #stiri Cristi Borcea