Andone: "Borcea si-a cerut scuze pentru Turcu"

Joi, 13 Martie 2008, ora 15:17
2140 citiri
Andone: "Borcea si-a cerut scuze pentru Turcu"

Antrenorul CFR-ului, Ioan Andone, a declarat in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta joi, ca a fost contactat telefonic de presedintele executiv al clubului Dinamo, Cristi Borcea, care si-a cerut scuze in urma afirmatiilor jignitoarea aduse lui Iuliu Muresan de catre Vasile Turcu.

"E superb ce se poate intampla la nivel de club in Romania. M-a sunat Cristi Borcea sa isi ceara scuze fata de domnul Muresan pentru afirmatiile lui Vasile Turcu. Nu stiu daca l-a sunat si pe domnul Muresan. Eu nu vreau sa comentez, fiindca nu am avut o relatie buna cu el, am avut si procese cu Vasile Turcu", a spus "Falcosul".

In alta ordine de idei, actionarul dinamovist, Vasile Turcu, a anuntat ca isi va cere scuze de doua ori lui Iuliu Muresan pentru jignirile aduse, doar daca acesta isi va prezenta scuzele primul, si a vorbit despre strainii din Liga 1, cu care nu este de acord.

"Nu am nimic cu angajatii unui club. Eu doar mi-am exprimat parerea personala ca, la o echipa campioana cum vrea sa fie CFR, sa existe atati straini. Atat am spus, era o parere personala. Dar daca m-a atacat si m-a lovit iar eu am ripostat, eu nu stau sa fiu lovit de nimeni, eu ii lovesc la randul meu. Eu am vorbit ca roman. Daca echipele romanesti nu mai produc jucatori tineri... Suntem mandri cand il vedem pe Mutu, sau pe Chivu ca joaca la ce nivel joaca. Trebuie sa se intervina si din partea FRF pentru a mai avea un viitor al echipei nationale. imi cer scuze in fata tuturor oamenilor, inclusiv celor de la CFR, in afara de Muresan. Daca el o sa isi ceara scuze primul o sa imi cer si eu scuze de doua ori", a declarat investitorul.

Referitor la situatia din campionat si la pozitia pe care Dinamo o ocupa, Turcu este convins ca echipa sa va termina sezonul 2007-2008 pe un loc mai bun decat cel pe care se afla in prezent, spunand ca ii este greu sa se gandeasca la rezultatele echipelor care sunt in fata "alb-rosilor".

"Cand suntem pe 6, imi vine foarte greu sa vorbesc de rezultate care nu ma intereseaza. Merg cu capul in pamant. Cu siguranta pana la finalul campionatului vom fi pe un loc mai apropiat de valoarea noastra", a incheiat Vasile Turcu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Pericol de moarte la Cluj. Cinci persoane, dintre care 4 minori, au ajuns la spital intoxicate cu dioxid de carbon
Pericol de moarte la Cluj. Cinci persoane, dintre care 4 minori, au ajuns la spital intoxicate cu dioxid de carbon
O femeie şi patru copii, cu vârste cuprinse între 3 şi 8 ani, au ajuns, joi seară, 18 aprilie, la spital fiind transportați de către echipaje medicale din Cluj. Cei cinci prezentau...
A nins în România! După temperaturi de 30 de grade Celsius, vremea s-a răcit drastic în majoritatea zonelor țării. Ce anunță meteorologii
A nins în România! După temperaturi de 30 de grade Celsius, vremea s-a răcit drastic în majoritatea zonelor țării. Ce anunță meteorologii
Vremea a schimbat drastic foaia. De la temperaturi care au urcat în ultimele zile în majoritatea zonelor țării până la 30 de grade Celsius, depășind chiar această valoare în sudul...
#Borcea, #turcu, #Dinamo, #CFR, #Cluj, #Muresan, #Andone, #scuze, #declaratie, #jigniri , #Vasile Turcu