Oficial, Dinu e antrenor

Joi, 14 Februarie 2008, ora 08:36
1737 citiri
Oficial, Dinu e antrenor

Sefii lui Dinamo, Cristi Borcea si Vasile Turcu l-au responsabilizat pe "Mister", care se va implica serios in pregatirea echipei de acum inainte, in urma rezultatelor negative inregistrate in amicalele iernii.

"Echipa de start va fi decisa de cei doi antrenori, care raspund de rezultate. Dinu si-a luat un angajament pe care trebuie sa-l respecte. El se implica in problemele vestiarului si are obiective si sarcini foarte clare", a declarat vicepresedintele Vasile Turcu.

Cornel Dinu a obtinut prerogativele de tehnician principal, la insistentele lui Cristi Borcea, iar Talnar va fi antrenor responsabil cu pregatirea fizica a fotbalistilor si transpunerea schemelor de joc ale lui "Mister".

"Dinamo se misca mai bine. Mi-a placut atitudinea baietilor din ultimele meciuri. Am spus-o si o repet: ne bazam pe Cornel Talnar si pe Cornel Dinu", a declarat Cristi Borcea.

Intr-un interviu acordat pentru Evz, Dinu a spus: "Este vorba de o schimbare de functie. Am trecut de la functia de administrator-delegat la cea de director tehnic. Desi in Romania, postul de director tehnic este mai putin cunoscut, eu stiu foarte bine ce presupune aceasta functie. Voi lua hotarari in ceea ce priveste componenta lotului si voi avea un dialog permanent cu conducerile tehnice. Avem mult de munca. Trebuie sa salvam acest sezon si sa facem o strategie pe termen lung, pentru ca Dinamo sa joace un fotbal asa cum se practica in Europa".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cum se simte fotbalistul de la Poli Iași cu multiple fracturi craniene: ”Confuz și stare de somnolență”
Cum se simte fotbalistul de la Poli Iași cu multiple fracturi craniene: ”Confuz și stare de somnolență”
Clubul de fotbal Politehnica Iaşi anunţă că starea jucătorului Luca Mihai, accidentat grav duminică, în meciul cu Dinamo, este una stabilă, dar că acesta încă este confuz şi prezintă...
Ovidiu Hațegan, urecheat de șeful arbitrilor după ce a avantajat-o pe Dinamo: Trebuia roșu!
Ovidiu Hațegan, urecheat de șeful arbitrilor după ce a avantajat-o pe Dinamo: Trebuia roșu!
Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Kyros Vassaras, a făcut precizări ca urmare a fazei din minutul 29 al partidei Dinamo 1948 – ACSM Politehnica Iaşi, disputată duminică, pe...
#Dinu, #antrenor, #Dinamo, #oficial, #talnar, #Borcea, #turcu , #Vasile Turcu