Oficial, Dinu e antrenor

Joi, 14 Februarie 2008, ora 08:36
1691 citiri
Oficial, Dinu e antrenor

Sefii lui Dinamo, Cristi Borcea si Vasile Turcu l-au responsabilizat pe "Mister", care se va implica serios in pregatirea echipei de acum inainte, in urma rezultatelor negative inregistrate in amicalele iernii.

"Echipa de start va fi decisa de cei doi antrenori, care raspund de rezultate. Dinu si-a luat un angajament pe care trebuie sa-l respecte. El se implica in problemele vestiarului si are obiective si sarcini foarte clare", a declarat vicepresedintele Vasile Turcu.

Cornel Dinu a obtinut prerogativele de tehnician principal, la insistentele lui Cristi Borcea, iar Talnar va fi antrenor responsabil cu pregatirea fizica a fotbalistilor si transpunerea schemelor de joc ale lui "Mister".

"Dinamo se misca mai bine. Mi-a placut atitudinea baietilor din ultimele meciuri. Am spus-o si o repet: ne bazam pe Cornel Talnar si pe Cornel Dinu", a declarat Cristi Borcea.

Intr-un interviu acordat pentru Evz, Dinu a spus: "Este vorba de o schimbare de functie. Am trecut de la functia de administrator-delegat la cea de director tehnic. Desi in Romania, postul de director tehnic este mai putin cunoscut, eu stiu foarte bine ce presupune aceasta functie. Voi lua hotarari in ceea ce priveste componenta lotului si voi avea un dialog permanent cu conducerile tehnice. Avem mult de munca. Trebuie sa salvam acest sezon si sa facem o strategie pe termen lung, pentru ca Dinamo sa joace un fotbal asa cum se practica in Europa".

Citeste si:
Antrenorul lui Popovici a vorbit despre relația cu super-campionul român. Ce s-a întâmplat când David avea 10 ani
Antrenorul lui Popovici a vorbit despre relația cu super-campionul român. Ce s-a întâmplat când David avea 10 ani
Noul deţinător al recordului mondial la 100 m liber, adolescentul român David Popovici avea deja, la 10 ani, "inteligenţă şi talent", a declarat pentru AFP Adrian Rădulescu, cel care a fost...
Daniel Pancu revine ca antrenor! Pe cine va pregăti fostul rapidist
Daniel Pancu revine ca antrenor! Pe cine va pregăti fostul rapidist
Daniel Pancu a dispărut din breasla tehnicienilor după două experiențe ca antrenor principal, la Rapid și Poli Iași. Fostul rapidist, acum în vârstă de 44 de ani, va reveni însă în...