Meci dramatic pentru Cristi Chivu și Inter Milano în Youth League

Miercuri, 08 Februarie 2023, ora 18:34
1316 citiri
Meci dramatic pentru Cristi Chivu și Inter Milano în Youth League
Cristi Chivu

Echipa de tineret a lui Inter Milano, pregătită de Cristian Chivu, a fost eliminată miercuri din UEFA Youth League, după ce a pierdut la lovituri de departajare meciul cu formaţia ucraineană Ruh Lviv, scor 1-1 (3-4).

Echipa antrenată de Cristian Chivu a fost condusă cu 1-0 după golul înscris de Panchenko în minutul 30, însă a egalat prin Francesco Pio Esposito, în minutul 52. Până la finalul timpului regulamentar, Inter a avut şansa să închidă meciul, la ocaziile ratate de Carboni şi Stankovic.

La loviturile de departajare Iliev a ratat primul 11 metri din seria lui Inter, apoi a ratat şi Kitela, pentru Ruh. A urmat o serie de cinci jucători care au marcat: Dennis Curatolo, Francisco Pio Esposito şi Valentin Carboni – pentru Inter, Sliubyk şi Pidhurskyi – pentru Ruh. Ucrainienii au ratat prin Kvas, iar italienii prin Fontanarosa. Sapuha a înscris pentru Ruh, dar Stankovic a ratat un nou penalti al interiştilor, pentru ca Vitalii Roman să înscrie golul victoriei şi al calificării ucrainene.

Ruh Lviv merge mai departe, în optimile competiţiei, în timp ce Inter este eliminată.

Cristian Chivu antrenează echipa Primavera a lui Inter Milano din vara anului 2021 şi a cucerit titlul la această categorie de vârstă în 2022.

#Cristi Chivu, #Cristi Chivu Inter Milano, #Youth league , #Inter Milano