Chivu, criticat dupa meciul cu Cagliari

Luni, 25 Mai 2009, ora 13:43
726 citiri
Chivu, criticat dupa meciul cu Cagliari

Fundasul roman al gruparii Inter Milano, Cristi Chivu, a fost criticat de majoritatea publicatiilor italiene dupa prestatia avuta in meciul cu Cagliari, din etapa a 37-a a campionatului italian de fotbal, Serie A.

"Chivu a avut prea putine patrunderi pe flanc si de asemenea a aratat destule lacune la acoperire", scrie agentia italiana Datasport, in timp ce Gazzetta dello Sport noteaza: "Romanul a fost la fel ca ceilalti aparatori 'nerazzurri', adica slab."

In schimb, fanii Interului care au votat pe site-ul oficial al clubului l-au vazut pe internationalul roman printre cei mai buni jucatori ai formatiei sale in deplasarea din Sardinia.

Campioana Italiei, Inter Milano, a pierdut duminica, scor 1-2, in deplasare, intalnirea cu Cagliari. Golurile partidei au fost marcate de Cossu (min.34) si Acquafreasca (min.71) pentru gazde, respectiv Ibrahimovici (min.8) pentru oaspeti.

Cristi Chivu a fost folosit de tehnicianul Jose Mourinho pana in minutul 75, atunci cand a fost inlocuit a fost inlocuit cu tanarul Bolzoni, aflat la primul meci oficial in aceasta editie a Serie A.

Ultimul meci pe care Inter, deja campioana, il va disputa in aceasta editie a campionatului italian de fotbal va avea loc duminica, de la ora 16:00, impotriva Atalantei, pe stadionul "Giuseppe Meazza".

I.G.

Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Inter Milano a cucerit al 20-lea titlu de campioană a Italiei din istoria sa, după ce a reuşit să o învingă la limită, cu scorul de 2-1, pe marea sa rivală AC Milan, luni seara, în...
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Echipa italiană Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, în Derby della Madonnina. Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei....
#Cristi Chivu, #Inter Milano , #Inter Milano