Chivu, facut praf in Italia: E un kamikaze!

Miercuri, 06 Aprilie 2011, ora 09:32
3696 citiri
Chivu, facut praf in Italia: E un kamikaze!

Fundasul roman Cristi Chivu este criticat dur in Italia dupa umilinta suferita de Inter Milano in sferturile Ligii Campionilor, cu Schalke 04, scor 2-5.

Internationalul roman a jucat execrabil si a vazut doua cartonase galbene in numai zece minute, ultimul in minutul 62, lasandu-si echipa in inferioritate numerica cand era condusa cu 4-2.

Gazzetta dello Sport, cel mai citit ziar de sport din Italia, a taxat dur prestatia lui Chivu, dar si a colegului din centrul defensivei, Ranocchia: "Inter n-a avut aparare!"

Jurnalistii de la Mediaset, care il considera pe Chivu unul dintre principalii vinovati pentru infrangerea campioanei, au fost cei mai duri.

"Intelegem de ce joaca Chivu cu casca desfacuta. In realitate, e un kamikaze aflat in misiune. A pierdut toate duelurile! Absolut toate duelurile cu Edu, Raul si Jurado! Chivu e o veritabila scrisoare de demisie din pozitia de fundas central. Frustrat si confuz, a luat al doilea rosu in cele patru zile dintre derbi si Liga Campionilor, iar Inter a incasat opt goluri.", a scris Mediaset.

Datasport a pus infrangerea usturatoare cu Schalke tot pe seama prestatiei lamentabile a celor doi fundasi centrali, Chivu si Ranocchia: "Nu mai e nimic de spus. Chivu ne-a lasat din nou si va rata s meciul tur. Cei de la Schalke nu ne-au iertat!"

Jocul slab al internationalului roman a fost criticat si de jurnalistii de la Direttanews, care i-au acordat nota 4, cea mai mica a intalnirii de la Milano.

"Ce se intampla cu fotbalistul admirat atat de mult de Jose Mourinho? Cristian are un sezon foarte slab, poate ii va prinde bine pauza prilejuita de cartonasele rosii.", au punctat italienii.

Aceeasi nota a primit-o si din partea La Stampa: "E expirat! La al doilea gol egalizator al lui Schalke i-a deschis o autostrada lui Edu. Alta gafa la reusita lui Raul. Un dezastru in rest, eliminat ca si in derbi!"

Nici Corriere dello Sport n-a trecut peste contraperformanta romanului: "Eliminarea lui Chivu a ingropat-o pe Inter!"

Meciul si eliminarea

Cristi Chivu a reusit o "performanta" rara, fiind eliminat de doua ori in patru zile in tricoul echipei Inter Milano. Dupa ce in derbiul cu AC Milan, de sambata trecuta, a vazut direct cartonasul rosu, in urma unui fault din postura de ultim aparator, Cristi Chivu a fost eliminat si in partida din sferturile de finala ale Ligii Campionilor contra lui Schalke. Inter a pierdut ambele meciuri la o diferenta de trei goluri, cu 0-3, respectiv 2-5.

Inter, umilita de Schalke in Liga Campionilor. Chivu, la pamant!

Inter Milano a fost umilita, scor 2-5, pe teren propriu, de Schalke 04, intr-o partida jucata marti seara in prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Cristi Chivu, #Chivu criticat Italia, #Chivu eliminat Liga Campionilor, #Inter Milano , #Inter Milano