Chivu si-a reziliat contractul cu Inter. Mesaj emotionant din partea clubului italian - oficial

Luni, 31 Martie 2014, ora 14:00
5711 citiri
Chivu si-a reziliat contractul cu Inter. Mesaj emotionant din partea clubului italian - oficial
Foto: inter.it

Cristi Chivu si-a reziliat luni contractul cu Inter Milano.

Dupa 7 ani, fundasul roman paraseste gruparea italiana si, cel mai probabil, spune adio si fotbalului.

Inter se desparte de Chivu printr-un mesaj emotionant, in care ii multumeste pentru anii petrecuti impreuna si il asigura de un loc in Hall of Fame-ul clubului:

"Grazie Cristian,

Multumim campionule pentru actiuni, momente, surasuri si victorii.

FC Internazionale Milano si Cristian Chivu anunta rezilierea oficiala a contractului jucatorului aflat de 7 ani la gruparea nerazzurra.

Sapte sezoane de neuitat, cu multe succese, dar si cu momente dramatice. Inter si Chivu au pus punct unui raport care a mers chiar si mai departe de teren. Societatea ii multumeste din inima lui Cristian pentru ca a fost protagonist in acesti ani gloriosi din istoria lui Inter.

Lui si familiei lui splendide un salut din partea clubului Inter Milano".

Multe trofee si la fel de multi bani

Chivu a ajuns la Inter in 2007, de la AS Roma, in schimbul a 16 milioane de euro. Si-a castigat imediat locul de titular in defensiva "nerazzurra", fiind folosit, in cele mai multe meciuri, ca fundas stanga.

Momentul de glorie a venit in 2010, cand Inter, cu Chivu titular, a cucerit Liga Campionilor, dupa mai bine de 40 de ani de asteptare. Acel an putea fi insa tragic pentru Chivu. In luna ianuarie, fundasul nostru s-a lovit la cap si a fost la un pas sa-si piarda viata. Noroc insa cu interventia promta a medicilor si, la numai cateva saptamani de la acea groaznica accidentare, a revenit pe teren.

9 trofee a cucerit Chivu alaturi de Inter: UEFA Champions League, Campionatul Mondial al Cluburilor, Seria A (de trei ori), Cupa Italiei (de doua ori) si Supercupa Italiei (de doua ori).

Peste 30 de milioane de euro a castigat Chivu numai din salariu la gruparea "nerazzurra".

Ce urmeaza

Cristian Chivu va spune adio carierei de jucator. Fundasul nascut la Resita a fost macinat de accidentari in ultimii ani si nu mai poate continua. De altfel, Cristi tocmai a fost operat, pentru a treia oara, la degetul mare al piciorului drept.

Foarte probabil, Chivu va urma o cariera de impresar sportiv, urmand a avea grija de firma fratilor Becali, condamnati la inchisoare in Dosarul Transferurilor.

Chivu isi anunta retragerea din fotbal: Tata, sper ca esti mandru de omul care am devenit!

168 de meciuri a jucat Chivu in tricoul lui Inter, reusind sa marcheze trei goluri.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „într-o ţară civilizată ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi...
#Chivu reziliat contract Inter , #Inter Milano
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1