Inca un trofeu pentru Chivu si Inter

Duminica, 29 Mai 2011, ora 23:50
2185 citiri
Inca un trofeu pentru Chivu si Inter
Lucio si Eto\'o, dupa marcarea primului gol

Inter Milano a cucerit duminica seara editia 2010/2011 a Cupei Italiei, dupa ce-a invins in finala Palermo cu 3-1.

Disputata pe Olimpico din Roma, arhiplin cu fani ai sicilienilor, finala dintre Inter si Palermo ne-a aratat doua echipe cu gandul mai mult la vacanta si multe greseli copilaresti in ambele aparari.

Palermo a fost echipa care a atacat mai mult, insa Hernandez si Pastore au ratat incredibil. De partea cealalta, Inter a avut 4-5 ocazii si a marcat de 3 ori.

Primul gol al intalnirii a fost marcat in minutul 26 de Samuel Eto'o, care a fructificat un asist excelent al lui Sneijder.

Tot camerunezul a inscris si golul doi, in minutul 76, dupa o pasa decisiva a aceluiasi olandez minune Sneijder. A fost cel de-al 37-lea gol marcat pentru Inter in acest sezon de Eto'o, care a fost desemnat cel mai bun jucator al finalei!

Fundasul argentinian Ezequiel Munoz, in minutul 88, a reaprins sperantele sicilienilor, cu un gol marcat cu capul din corner, venit in urma unei mari greseli a arbitrilor, care n-au semnalizat un aut pentru milanezi.

Dupa un minutul, Munoz a primit cartonasul rosu, dupa un fault la Mariga, lovitura libera din care Eto'o a trimis mingea in bara. Golul trei al interistilor avea sa vina pana la urma, doua minute mai tarziu. Milito a indeplinit o simpla formalitate in urma unei centrari perfecte a lui Pandev si pastreaza astfel trofeul la Milano.

La castigatori, Cristi Chivu a fost integralist si a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, in timp ce Dorin Goian a inceput meciul ca titular pentru invinsi, dar s-a accidentat si a fost inlocuit in minutul 24.

Inter castiga si ajunge la 7 Cupe ale Italiei cucerite in istorie. In ceea ce-o priveste pe Palermo, a fost cea de-a treia finala disputata in Cupa Italiei, toate pierdute.

Inter: Cesar - Nagatomo, Lucio, Ranocchia, Chivu - Zanetti, Motta (Mariga '83), Stankovici - Sneijder (Milito '87) - Pazzini (Pandev '61), Eto'o.

Antrenor: Leonardo.

Palermo: Sirigu - Cassani, Munoz, Goian (Carrozzieri '24), Balzaretti - Migliaccio, Acquah (Miccoli '55), Nocerino - Ilicici, Pastore - Hernandez (Pinilla '77).

Antrenor: Delio Rossi.

Este cel de-al treilea trofeu castigat de Inter in acest sezon, dupa Supercupa Italiei (in august) si Campionatul Mondial al Cluburilor (in decembrie).

Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Burduja îl atacă pe Nicușor Dan: "Nepăsarea şi incompetenţa au lăsat zeci de mii de oameni fără căldură şi apă caldă"
Administraţia actuală a realizat investiţii "prea puţine şi prea lente" pentru a reabilita reţeaua de termoficare a Capitalei, a declarat miercuri, 24 aprilie, liderul PNL Bucureşti,...
#Inter castigat Cupa Italiei, #Inter Chivu Cupa Italiei, #Inter Palermo finala Cupa , #Inter Milano