Planul secret al lui Giovani il tine pe Chivu la Inter

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Duminica, 01 Ianuarie 2012, ora 18:40
2556 citiri
Planul secret al lui Giovani il tine pe Chivu la Inter

Chiar daca mai multe cluburi importante si-au manifestat, intr-un fel sau altul, interesul pentru el, Cristi Chivu ar putea ramane la Inter Milano, cel putin pana in vara. Insa nu din cauza contractului, care este pe final, ci a unui plan secret al agentului sau, Ioan "Giovani" Becali.

Mai multe publicatii apropiate de gruparea "nerrazzura" scriu ca impresarul este decis sa il tina pe roman la Milano cel putin pana in vara, aceasta mutare facand parte dintr-un plan elaborat.

Concret, Becali joaca in aceasta perioada la mai multe capete, el lasand, pe de o parte, impresia ca fundasul nu va mai continua la Inter, insa sperand in obtinerea unui nou angajament pentru Chivu la Milano.

Italienii sustin ca impresarul a discutat cu patronul echipei, Massimo Moratti, iar acesta i-a promis ca in luna martie vor vorbi despre posibilitatea prelungirii contractului lui Chivu, in functie de rezultatele echipei si de randamentul romanului.

Cum afacerea nu este deloc sigura, Cristi este pastrat om atentia altor cluburi, pe de o parte pentru a creste interesul pentru jucator si pe de alta parte pentru a forta cumva mana celor de la Inter.

Mai mult, desi a intrat in ultimele 6 luni de contract si, teoretic, poate semna cu orice echipa, Chivu nu se poate transfera in ianuarie decat cu acordul actualului sau club, care ar putea cere o suma de bani in schimbul sau ar putea chiar sa blocheze mutarea pentru jumatate de an.

Prin ramanerea la Milano, Chivu si agentul sau ar avea destul de mult timp, pana in luna iunie, pentru a negocia potentiale contracte cu Inter sau cu alte cluburi interesate de roman.

Chivu ramane la Inter pana la vara

Cristi Chivu, aproape de un transfer de zile mari

Iar din acest ultim punct de vedere, lista nu e deloc scurta, Real Madrid, Ajax Amsterdam, Paris Saint Germain, Napoli, Juventus, AC Milan, Manchester City sau Tottenham fiind echipele despre care s-a scris ca il vor pe fostul capitan al Romaniei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Chivu ramane Inter, #plan secret giovani becali, #chivu transfer 2012 , #Inter Milano