Mourinho il ridica in slavi pe Chivu

Joi, 29 Aprilie 2010, ora 09:37
5586 citiri
Mourinho il ridica in slavi pe Chivu

Jose Mourinho a avut numai cuvinte de lauda la adresa lui Cristi Chivu, dupa calificarea Interului in finala Ligii Campionilor.

"Cu cateva inaninte de startul partidei, Pandev s-a accidentat. A trebuit sa-l introduc pe Chivu, care nici incalzirea n-o facuse complet. Romanul a fost insa spectaculos", a spus Mourinho pentru Rai Uno.

Nu doar fundasul roman a fost laudat de tehnicianul portughez, ci si ceilalti jucatori ai "nerazzurrilor", care au fost numiti eroi pentru daruinta aratata in mansa secunda a semifinalei cu Barcelona.

"E cel mai frumos moment din viata mea. Nici cand am castigat trofeul cu Porto n-am fost atat de fericit. Ei au zis ca-si dau pielea de pe ei, dar noi am varsat sange pentru calificarea asta. Am o echipa de eroi", afirma Mourinho.

Antrenorul lusitan a aruncat apoi cateva sageti catre Barcelona, criticand modul in care Inter a fost tratata in Spania.

"Au fost lipsiti de fair-play: pe teren si in afara lui. Nu ne-au lasat sa dormim, l-au pus pe Eto'o sa plateasca niste amenzi de prin 2005, plus toata campania de dinaintea meciului", a mai declarat "Mou".

Cristi Chivu a fost integralist in partida disputata la Barcelona, fiind folosit de Jose Mourinho in fata liniei defensive, unde a avut ca principal obiectiv blocarea lui Lionel Messi.

Inter Milano a pierdut, scor 1-0, intalnirea jucata miercuri seara, cu FC Barcelona, pe Nou Camp, dar s-a calificat in finala Ligii Campionilor datorita victoriei din tur, de la Milano, cand a fost 3-1 pentru "nerazzurri".

Inter s-a calificat in finala Ligii Campionilor dupa un joc perfect la Barcelona

In finala Ligii Campionilor, gruparea milaneza o va intalni pe Bayern Munchen, partida urmand a avea loc pe 22 mai, pe stadionul "Santiago Bernabeu" din Madrid.

I.G.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Chivu laudat de Mourinho, #Chivu Mourinho Inter Milano, #Inter calificare finala, #Inter Milano Liga Campionilor , #Jose Mourinho