Reactii la retragerea lui Chivu

Sambata, 21 Mai 2011, ora 12:40
2219 citiri
Reactii la retragerea lui Chivu

Cristi Chivu si-a auntat retragerea de la echipa nationala de fotbal a Romaniei, o decizie care i-a luat prin surprindere pe oamenii implicati in fotbal.

Iata cateva reactii la retragerea lui Chivu:

"Am vorbit cu el vineri dupa amiaza, dar nu mi-a spus absolut nimic. Cred ca ce s-a intamplat dupa meciul cu Bosnia a accentuat decizia lui. Eu cred ca atitudinea catorva ziaristi l-au facut sa ia decizia asta. Banuiam ca o va lua, dar nu acum, inainte de returul cu Bosnia! Nu putem spune ca s-a retras din cauza selectionerului" - Victor Becali, la Dolce Sport.

"Nu stiam nimic despre retragerea lui Cristi de la echipa nationala. O aflu de la voi! Cred ca a simtit ca este foarte obosit si probabil d-asta a luat aceasta decizie. A avut momente in care a spus-o si public ca se gandeste la aceasta retragere de la echipa nationala. Din cate il stiu eu pe Cristi nu se mai pune problema sa se razgandeasca in ceea ce priveste decizia lui. Mi-e greu sa fac alte comentarii pentru ca nu am vorbit cu el si nu stiu mai multe detalii" - mama lui Cristi Chivu, Mariana, pentru Gazeta Sporturilor.

"Sunt absolut surprins de deiciza pe care a luat-o Cristi chiar inaintea unui meci atit de important al echipei nationale cu Bosnia. El nu mai e insa un copil si cu siguranta si-a facut calcule inainte de a lua o asemenea decizie. Nu stiu daca e cazul acum sa discutam despre o revenirea asupra deciziei sale. Imi inchipui ca o astfel de hotarire nu se ia de pe minut pe minut! S-a gandit foarte bine la aceasta decizie. Imi pare rau", a spus Ciprian Marica pentru Gazeta Sporturilor.

"Cred ca este o decizie surprinzatoare pentru toata lumea. Este o pierdere uriasa pentru fotbalul romanesc! Cristi era factorul de stabilitate de la prima reprezentaiva, era cel mai valoros jucator al nationalei, intr-o perioada in care Mutu, aflat pe acelasi palier de valoare, a disparut pentru un timp din cauza problemelor pe care le avea. Prin aceasta retragere cei tineri au pierdut un exemplu, si-au pierdut capitanul, care a demonstrat ca si jucatorii romani pot avea performante extraordinare pe plan international. Trebuie sa-i respectam aceasta decizie si sa speram ca se va razgandi" - Gica Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

"Stim toti valoarea lui Cristi Chivu si este clar o pierdere uriasa pentru echipa nationala si nu numai pentru meciul cu Bosnia, care este deosebit de important, ci si pentru parcursul viitor al primei reprezentative. Cristi cocheta cu aceasta idee de mai mult timp, a facut anumite declaratii la un moment dat si de aceea putem spune ca ne asteptam la o astfel de decizie din partea lui. Din pacate acum trebuie sa ne descurcam fara el" - directorul general al FRF, Ionut Lupescu, pentru Mediafax.

Chivu s-a retras de la echipa nationala a Romaniei - oficial

Scrisoarea de retragere a lui Cristi Chivu

75 de jocuri a jucat Chivu pentru nationala Romaniei, reusind sa marcheze trei goluri. A participat la doua Campionate Europene, in 2000 si 2008.

Este al doilea jucator important care se retrage in acest an de la echipa nationala, dupa Mirel Radoi.

I.G.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#reactii retragere Cristi Chivu, #Cristi Chivu retragere nationala , #nationala