Romania, fara Chivu si Mutu in Bosnia?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Joi, 24 Martie 2011, ora 21:00
2581 citiri
Romania, fara Chivu si Mutu in Bosnia?

Nationala de fotbal a Romaniei ar putea aborda meciul decisiv cu Bosnia, din preliminariile Euro 2012, fara cei mai importanti jucatori din lot, Cristi Chivu si Adi Mutu, ambii avand probleme medicale.

Capitanul Chivu a fost diagnosticat cu miozita cu lichid la piciorul drept si are sanse minime de a fi pe teren la Zenica, conform ultimelor informatii din preajma primei reprezentative.

Fundasul lui Inter Milano nu a terminat niciun antrenament in aceasta saptamana, fiind mai tot timpul la recuperare, insa staff-ul medical al nationalei nu il poate pune pe picioare in timp util.

Adi Mutu este ceva mai bine. Temperatura i-a mai scazut joi, in urma tratamentului pe care il urmeaza pentru raceala, dar semnele de intrebare persista. Totul depinde de ziua de vineri, cand Mutu va afla daca poate sau nu sa joace. In cazul in care va reusi sa se antreneze normal, alaturi de coechipieri, el va fi titular impotriva Bosniei, iar daca va ramane la vestiare are sanse mari sa fie doar rezerva.

Medicii ar vrea ca atacantul Fiorentinei sa se odihneasca, pentru a scapa complet de raceala, insa in acest caz el ar rata si ultima sedinta de pregatire si, foarte probabil, va lua loc pe banca de rezerve in disputa de la Zenica.

Absenti in Bosnia, titulari cu Luxemburg

Situatia echipei nationale este una paradoxala. Daca cei mai buni jucatori "tricolori" au sanse destul de mici de a evolua in meciul important cu Bosnia, ambii vor fi titulari in disputa programata miercuri, cu modesta reprezentativa a Luxemburgului.

Atat Mutu, cat si Chivu, vor fi recuperati complet pana la ora meciului de la Piatra Neamt si vor intra din primul minut pe gazon intr-un meci in care problema invingatoarei nu se pune.

Romaniei, din preliminariile pentru Campionatul European din 2012, va avea loc sambata seara, de la ora 20:15, la Zenica.

Emotii pentru nationala Romaniei: Mutu si Chivu au probleme medicale

Mutu ne linisteste: Sunt bine

Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Mutu Chivu lipsesc Bosnia, #Bosnia Romania LIVE, #Chivu accidentat nationala, #Mutu Chivu absenti Bosnia , #nationala