Scrisoarea emotionanta de retragere a lui Chivu

Sambata, 21 Mai 2011, ora 11:51
2873 citiri
Scrisoarea emotionanta de retragere a lui Chivu

Cristi Chivu s-a retras de la echipa nationala a Romaniei prin intermediul unei scrisori trimise Federatiei Romane de Fotbal.

Iata aceasta scrisoare:

"In viata mea a sosit un moment destul de greu la care m-am gandit mereu cu teama, dar pe care nu-l mai pot amana. Cariera de jucator sub steagul Romaniei a luat sfarsit. Varsta, accidentarile, interventiile chirurgicale la care am fost supus in ultimii ani ma impiedica sa ma lupt pe mai multe fronturi. Odata cu aceasta decizie se incheie una dintre cele mai importante etape din viata mea si acum, cand privesc inapoi, simt mandrie, onoare si recunostinta.

Am fost, sunt si voi fi cat voi trai unul dintre cei mai infocati suporteri ai echipei nationale a Romaniei, al carei capitan am avut onoarea sa fiu. 12 ani am fost parte din familia nationalei Romaniei, am avut privilegiul sa inscriu goluri sub steagul Romaniei, sa joc fotbal cu imnul nostru rasunandu-mi in minte si sa alerg pana la ultima farama de energie pentru mandria romnilor mei. Am facut-o din toata fiinta, ca sportiv si ca roman.

Mi-e greu sa ma opresc din acest drum, insa stiu ca nu voi inceta niciodata sa fiu roman, sa sustin sportivii si fotbalistii romani si sa fiu cel mai mare fan al echipei nationale. Inima mea bate pentru tara si pentru familia mea si asta nu se va schimba niciodata, indiferent de varsta sau de starea de sanatate.

As vrea sa le multumesc din suflet tuturor celor care m-au sprijinit in cariera de jucator al echipei nationale, antrenorilor, colegilor, echipei, Federatiei, suporterilor, familiei, sotiei mele si celor doua fetite ale noastre, pentru acesti 12 ani care mi-au schimbat viata.

Hai Romania! Sa fim mandri ca suntem romani!" - Cristi Chivu.

Chivu s-a retras de la echipa nationala a Romaniei - oficial

75 de jocuri a jucat Chivu pentru nationala Romaniei, reusind sa marcheze trei goluri.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#scrisoare retragere Cristi Chivu, #Cristi Chivu retragere nationala , #nationala
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
As vrea sa le multumesc din suflet tuturor celor care m-au sprijinit in cariera de jucator al echipei nationale