Chivu a semnat cu Steaua: Motivul pentru care mutarea nu s-a mai realizat

Joi, 25 Mai 2017, ora 08:14
6041 citiri
Chivu a semnat cu Steaua: Motivul pentru care mutarea nu s-a mai realizat
Foto: Cristi Chivu Facebook

Cristi Chivu a dezvaluit ca a fost la un pas sa ajunga la Steaua inainte de a fi transferat de Universitatea Craiova de la CSM Resita.

Mutarea nu s-a mai realizat din cauza ca gruparea din Bulevardul Ghencea a refuzat sa achite 200.000 de dolari in schimbul sau.

De asemenea, fostul capitan al nationalei Romaniei a purtat negocieri si cu Rapidul lui George Copos.

"Inainte de a ajunge la Craiova, in 1998, au fost niste discutii avansate cu Steaua si cu Rapid. Mi-am pus semnatura pe un contract cu Steaua, doar ca am avut o singura dorinta: clubul CSM Resita sa primeasca bani in urma transferului meu", a dezvaluit Chivu la Dolce Sport.

"Era vorba doar despre o clauza de formare. M-am gandit ca pentru ceea ce a reprezentat tatal meu pentru oras, pentru echipa, pentru sacrificiile pe care le-a facut el venind chiar de pe patul spitalului pe banca de rezerve, cu morfina in buzunar, consider ca acel club merita o suma modica in urma transferului meu. Eu semnasem contractul, dar, din pacate, Steaua nu a platit clauza. Era vorba despre 200.000 de dolari", a continuat acesta.

Chivu, in prezent observator tehnic pentru UEFA, sustine ca George Copos se caieste si in ziua de azi pentru ca nu l-a transferat.

"La fel si domnul Copos. N-a vrut sa dea banii aia pe mine, iar, ulterior, mi-a spus de nenumarate ori ca ii pare nespus de rau ca nu a tinut cont de dorinsa mea. Si acum ii pare rau daca il intrebati", a conchis fostul capitan al nationalei Romaniei.

In cele din urma, in 1988, Chivu a ajuns la Universitatea Craiova, care dupa numai un an l-a vandut in schimbul a 2.5 milioane de euro la Ajax Amsterdam.

I.G.

#Cristi Chivu transfer Steaua , #stiri Cristi Chivu
Comentarii