Chivu va suferi o operatie in premiera mondiala: "Doar pe cadavre a mai fost facuta"

Joi, 13 Februarie 2014, ora 09:51
4768 citiri
Chivu va suferi o operatie in premiera mondiala: "Doar pe cadavre a mai fost facuta"
Foto: Corriere dello Sport

Cristi Chivu are mari probleme la piciorul drept si va suferi o interventie chirurgicala in premiera mondiala, efectuata pana acum doar pe cadavre!

Cotidianul Click sustine ca fostul capitan al nationalei Romaniei pleaca in Statele Unite ale Americii pentru a fi operat la un deget de la piciorul drept.

"Cristi nu mai poate sa calce. Are dureri ingrozitoare desi ia calmante", a povestit un apropiat al fotbalistului.

Va fi pentru a patra oara cand jucatorul lui Inter se va opera la piciorul drept, pentru a scapa de aceasta problema la deget.

"Interventia chirurgicala nu s-a mai facut pana acum decat pe cadavre. Cazul lui Cristi este unic, iar medicii care s-au ocupat de situatia lui au facut luni de cercetari pentru a dezvolta un procedeu prin care sa se poate reface ligamentele care practic nu mai exista. El nu mai are tesut si articulatiile se dau peste cap", a mai povestit prietenul respectiv, care a preferat sa ramana anonim.

Fundasul roman va fi tratat de o echipa de medici condusa de un renumit chirurg - Thomas San Giovanni.

"Chivu are probleme la al doilea deget de la piciorul drept. Ligamentul acestuia care acopera articulatia celui de-al doilea deget de la picior a fost cusut de doua ori si acum e distrus total. Cum rolul ligamentului este de a opri articulatia sa se dea peste cap, acum degetul lui se misca mai mult decat trebuie. Miscarea atrage probleme si la fascia plantara, o banda de ligament care uneste calcaiul cu degetele si formeaza arcul piciorului, in talpa. E necesar ca toate degetele sa aiba cate un ligament, pentru ca altfel mersul se deformeaza, iar in timp se uzeaza si celelalte ligamente", noteaza sursa citata mai sus.

Chivu (33 de ani) n-a jucat deloc in acest sezon si, foarte probabil, va spune adio fotbalului in vara, cand contractul sau cu Inter expira.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Cristi Chivu interventie chirurgicala picior, #Cristi Chivu operat deget picior , #stiri Cristi Chivu
Comentarii
Poza ploiesti
ploiesti
rank 4
Poza FiulCiorii
FiulCiorii
rank 5
"Doar pe cadavre a mai fost facuta"