Cristi si Adelina Chivu, cea mai frumoasa nunta mondena din Romania - sondaj

Marti, 03 Mai 2011, ora 13:26
8340 citiri
Cristi si Adelina Chivu, cea mai frumoasa nunta mondena din Romania - sondaj
Foto: Arhiva

V-am provocat sa alegeti cea mai frumoasa nunta mondena din Romania si i-ati ales pe Cristi si pe Adelina Chivu ca fiind protagonistii acesteia. Cei doi au organizat petrecerea la Palatul Stirbei din Buftea si au avut 500 de invitati. Nasii lui Chivu au fost Victor si Manuela Becali.

A doua cea mai frumoasa nunta mondena din Romania a fost a Andrei si a lui Catalin Maruta. Cei doi au avut parte de o petrecere iesita din comun, la care au participat aproximativ 800 de persoane. Evenimentul a avut loc la Targu Jiu.

Locul trei in topul Ziare.com este ocupat de Irinel Columbeanu si Monica, cei care in prezent sunt in mijlocului unui scandal din cauza divortului. Nunta celor doi a fost probabil cea mai urmarita in direct, avand in vedere ca a fost transmisa live in intregime pe un post de televiziune.

Pe locul patru s-a clasat nunta lui Mihai Petre si a Elwirei Duda. Petrecerea dansatorului si a sotiei sale a avut loc la Palatul Stirbei, in prezenta a 200 de apropiati.

Nunta lui Dinu Maxer si a Deei s-a clasat pe locul cinci. Evenimentul a fost foarte bine pus la punct si doar vremea le-a cauzat ceva probleme mirilor. Deea trebuia sa isi faca aparitia pe mare, venind cu o salupa, insa aceasta varianta a picat din cauza vantului. Verighetele au fost aduse de pe fundul marii de catre scafandri. Dupa o nunta de vis, Dinu si Deea asteapta acum botezul baietelului lor.

Monica Dascalu, mireasa anului 2010 - sondaj

Locul sase in topul nostru este ocupat de nunta Cristinei Rus si a lui Dragos Balteanu. Cei doi au organizat ceva traditional, la care au participat 350 de invitati.

Nunta reginei salsei, Israela si a lui Liviu Arteni s-a clasat pe locul sapte. Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Anglicana din Bucuresti. Singura neplacere a serii a fost accidentarea Israelei, insa dupa ce s-a intors de la spital a continuat petrecerea dintr-un scaun cu rotile.

Cristina Spatar si Alin sunt ocupantii locului opt, cu o alta nunta de poveste.

Ultimul loc este ocupat de nunta lui Alex Velea si a Anei, ai caror nasi au fost Andreea Banica si Lucian Mitrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Cristi Chivu Adelina nunta, #Cristi Chivu nunta, #nunta mondena Romania , #stiri Cristi Chivu