Revenire de 5 stele a unui mare capitan al nationalei: "Il astept la antrenamente!"

Sambata, 29 Noiembrie 2014, ora 18:44
3285 citiri
Revenire de 5 stele a unui mare capitan al nationalei: "Il astept la antrenamente!"
Foto: sport.ro

Gica Hagi si echipa sa, Viitorul Constanta, sunt aproape sa convinga un fost mare capitan al nationalei de fotbal a Romaniei sa semneze cu trupa de Liga I.

Este vorba de Cristi Chivu, jucator cu care deja Gica Hagi s-a intalnit recent, pentru a-l convinge sa vina la Viitorul. Si daca nu pentru a reveni pe gazon, macar intr-o functie de conducere, dupa cum spera Hagi.

"Am vorbit cu Cristi si cu prietenul lui, cu Pietro, care e manager. Normal ca am vorbit de fotbal, despre ce sa discut cu el? Din ce am inteles de la el, ii e dor de fotbal. I-am zis ca il primim la antrenament cand vrea, acum depinde doar de el. Ar fi foarte bun si de conducator. E un fotbalist mare si un capitan, un lider. Peste tot pe unde s-a dus a fost capitan de echipa, printre liderii din vestiar. In teren a fost un lider adevarat, un adevarat conducator pentru Romania si un jucator foarte, foarte bun!", declara Hagi, pentru Sport.ro.

Ultima data, Chivu a jucat la Inter, dar, din cauza deselor accidentari, fundasul roman a ales sa se retraga definitiv din fotbal.

D.A.

#chivu revenire fotbal, #chivu revenire la viitorul, #hagi declaratii revenire chivu viitorul , #stiri Cristi Chivu
Comentarii
Poza AdyCa
AdyCa
rank 4
Succes Hagi, ar fi un mare succes pentru fotbalul românesc....