Liderul USR, despre susținerea lui Cristian Dănileț pentru funcția de judecător CCR: „E bine ca oamenii să vadă că noi l-am propus”
Cristi Danilet / Stiri Cristi Danilet
Preşedintele USR Cătălin Drulă a reafirmat duminică, la emisiunea Insider Politic difuzată la Prima TV, susţinerea USR pentru fostul judecător Cristi Dănileţ pentru un post de judecător la Curtea Constituţională. El consideră că PNL şi PSD ar putea să susţină acelaşi candidat. „Noi am discutat în Biroul Naţional ...
Mesajul tranșant transmis de mai multe asociații civice, după ce Cristi Danileț a anunțat că este urmărit disciplinar. ”O nouă acţiune de intimidare a judecătorului”
Sambata, 25 Decembrie 2021, ora 20:12 - Mesajul tranșant transmis de mai multe asociații civice, după ce Cristi Danileț a anunțat că este urmărit disciplinar. ”O nouă acţiune de intimidare a judecătorului”
Cristi Danilet / Stiri Cristi Danilet
Asociaţiile VeDem Just şi ICDE au transmis sâmbătă, 25 decembrie, mesaje de susţinere pentru judecătorul Cristi Dănileţ, după ce acesta a anunţat că este cercetat disciplinar de...
Fostul judecător Cristian Danileț explică sentința primită de Nicolae și Elena Ceaușescu în urmă cu 32 de ani: ”A fost o execuție, nu un proces”
Sambata, 25 Decembrie 2021, ora 10:31 - Fostul judecător Cristian Danileț explică sentința primită de Nicolae și Elena Ceaușescu în urmă cu 32 de ani: ”A fost o execuție, nu un proces”
Cristi Danilet / Stiri Cristi Danilet
Într-o postare pe Facebook, fostul judecător Cristian Danileț face o analiză a sentinței primite de soții Nicolae și Elena Ceaușescu, la 32 de ani de la execuția lor din 25 decembrie 1989....
Cristi Danileț, urmărit disciplinar într-o nouă cauză după excluderea din magistratură: „Îmi e clar ce se întâmplă și nu vreau să intru în răfuielile de partid”
Joi, 23 Decembrie 2021, ora 23:17 - Cristi Danileț, urmărit disciplinar într-o nouă cauză după excluderea din magistratură: „Îmi e clar ce se întâmplă și nu vreau să intru în răfuielile de partid”
Cristi Danilet / Stiri Cristi Danilet
Judecătorul Cristi Danileț, recent exclus din magistratură, după ce a postat mai multe filmulețe pe TikTok, a anunțat joi, 23 decembrie, că a fost informat de către Inspecția Judiciară...
Cristi Danileț a revenit asupra declarațiilor laudative despre Tudorel Toader. Dezvăluiri din relația profesor-elev: „Mă căuta să ne întâlnim”
Miercuri, 22 Decembrie 2021, ora 16:59 - Cristi Danileț a revenit asupra declarațiilor laudative despre Tudorel Toader. Dezvăluiri din relația profesor-elev: „Mă căuta să ne întâlnim”
Cristi Danilet / Stiri Cristi Danilet
Judecătorul Cristi Dănileţ explică, miercuri, de ce l-a trecut pe Tudorel Toader între cele trei modele pe care le-a avut în viaţă, declaraţie care ”a şocat” mai multă lume. ”Nu a...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Cristi Danilet, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

 
Citeste despre: