Cristi Minculescu, despre o reuniune a Iris

Joi, 19 Septembrie 2013, ora 20:16

   

Cristi Minculescu, despre o reuniune a Iris
Cristi Minculescu, care a facut istorie ca solist al formatiei Iris, nu exclude o reunire a formatiei, insa precizeaza ca aceasta ar avea loc doar pentru un spectacol grandios.

"Sa dea Dumnezeu ca ei sa ajunga la aniversare, la 40 de ani si atunci e o datorie morala sa ma duc; totusi eu am facut cu ei niste lucruri minunate, am avut 120.000 de oameni in cinci spectacole aniversare si astea nu se uita. Poate exista o reuniune, dar numai in cadrul unui spectacol de magnitudine foarte mare, care sa insemne ceva emotional, mai ales pentru public", a declarat Cristian Minculescu la Rock FM.

Cristi Minculescu: Nu exclud colaborarea cu Inna sau cu Alexandra Stan

Artistul a mai discutat la radio si despre noul sau proiect, Super Grup, din care fac parte, pe langa el, Nutu Olteanu - chitara si voce (co-fondator Iris, stabilit in Suedia) - plus alti doi muzicieni profesionisti suedezi, Ken Sundberg - bass - si Anders Diephuis - tobe.

Formatia are concerte prin toata tara si deocamdata canta piese din repertoriul Iris si cover-uri dupa cantece rock clasice, insa Minculescu vrea sa compuna alte melodii speciale pentru Super Grup.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3048 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
hatru
rank 5
excelent
Mai trebuie ca Nutu si suedezii sa-si gaseasca vocal si treaba va merge brici.
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor