Care e singura miză a derby-ului FCSB - Rapid din ultima etapă a campionatului: ”E bine și așa”

Vineri, 26 Mai 2023, ora 19:20
1883 citiri
Care e singura miză a derby-ului FCSB - Rapid din ultima etapă a campionatului: ”E bine și așa”
Cristi Săpunaru

Fotbalistul echipei FC Rapid, Cristian Săpunaru, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că partida cu FCSB din ultima etapă a play-off-ului Superligii nu mai contează pentru clasament, însă contează foarte mult pentru suporteri.

"Cu FCSB este un meci care nu mai contează pentru clasament, dar contează mult pentru suporteri. Şi de aceea îl aşteptăm cu nerăbdare. Mi-aş fi dorit să conteze pentru clasament, dar e bine şi aşa. Amical nu o să pară niciodată un derby. Cine crede că mâine va fi amical, se înşeală amarnic. Niciodată nu va fi amical acest meci", a afirmat fundaşul.

"Pe noi ne interesează să câştigăm meciul şi suporterii noştri să fie fericiţi la final. Pe mine nu mă interesează că FCSB a pierdut campionatul şi cum se simt ei acum. Nu sunt înnebunit să ştiu cum sunt ei sau ce fac ei. Nu ştiu cât ar salva sezonul ăsta o victorie mâine cu FCSB, dar sigur i-ar face pe suporterii noştri fericiţi", a adăugat Cristian Săpunaru.

El regretă că Rapid nu a reuşit să îşi îndeplinească decât unul dintre obiectivele din actualul sezon.

"Noi sezonul ăsta ne-am îndeplinit un obiectiv, dar nu am reuşit să-l îndeplinim pe al doilea. Ne-am calificat în play-off, dar Cupa nu am reuşit să o câştigăm. Şi după aceea am avut alt obiectiv, să mergem în cupele europene şi nu am reuşit să îl atingem. Anul viitor obiectivul Rapidului va fi clasarea pe unul din locurile 1-3, asta vrem toţi", a explicat Săpunaru.

Echipa FC Rapid întâlneşte, sâmbătă, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a 10-a a play-off-ului Superligii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Oficial: Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul echipei Rapid. Cine va conduce echipa
Oficial: Cristiano Bergodi nu mai este antrenorul echipei Rapid. Cine va conduce echipa
FC Rapid s-a despărţit de comun acord de antrenorul italian Cristiano Bergodi, după o serie negativă de patru înfrângeri consecutive, în primele patru etape ale Play-Off-ului. În urma...
Dani Coman refuză Rapidul! Cine este cel care îl oprește pe fostul portar
Dani Coman refuză Rapidul! Cine este cel care îl oprește pe fostul portar
Dani Coman este liber de contract după despărțirea de Hermanstadt și nu duce lipsă de oferte sau negocieri. Una din destinațiile posibile ar fi fost Rapid, ținând cont de faptul că fostul...
#Cristi Sapunaru, #FCSB, #Rapid, #derby , #stiri fotbal