Adomnitei: Catalin Croitoru e comunist, nu eu

Miercuri, 23 Aprilie 2008, ora 19:26
3425 citiri
Adomnitei: Catalin Croitoru e comunist, nu eu

Ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, a declarat ca nu el, ci liderul sindical Catalin Croitoru este un "comunist autentic", precizand ca nu are rost sa dea atentie afirmatiilor acestuia care sunt facute pentru a primi functia de ministru al Educatiei, se arata intr-un comunicat citat de Newsin.

"Dumnealui demonstreaza prin tot ce face si spune ca este un comunist autentic, ca sistemul opresiv i-a servit drept carte de capatai. Mi se pare inutil sa dau atentie unui om a carui singura calitate este slujul facut stapanilor lui, in schimbul fotoliului de ministru al Educatiei", a subliniat Adomnitei.

In plus, el considera ca liderul Federatiei Educatiei Nationale (FEN), Catalin Croitoru, a tradat interesele cadrelor didactice, preferand sa se inroleze in PD-L.

"Pe el nu-l intereseaza absolut deloc ce se intampla cu profesorii din aceasta tara, cu scolile romanesti, cu evolutia calitatii educatiei, cu necesitatea crearii unui cadru legal pentru sistemul de invatamant", a mai spus ministrul Educatiei.

Liderul FEN, Catalin Croitoru, recent inscris in PD-L si numit sef al Comisiei de educatie din partid, a afirmat, miercuri, ca ministrul Educatiei, Cristian Adomnitei, si-a facut un bilant la un an de activitate demn de un prim-secretar al PCR si ca ar fi mai bine ca acesta sa demisioneze din functie.

Croitoru a facut un alt bilant de activitate a ministrului, spunand ca printre "performantele" acestuia se numara neglijarea investitiei in resursa umana, umilirea permanenta a profesorilor prin perpetuarea unui sistem de salarizare nemotivant si refuzul de a promova o noua Lege a salarizarii in acest domeniu.

Citeste si:
Rareș Bogdan, pus la zid în PNL după ce a criticat PSD SURSE
Rareș Bogdan, pus la zid în PNL după ce a criticat PSD SURSE
Emil Boc și Florin Cîțu s-au arătat nemulțumiți de atacurile lui Rareș Bogdan la adresa PSD. Cei doi i-au transmis eurodeputatului PNL că pune în pericol guvernarea, susțin surse politice...
Reacția viceprimarului Capitalei la „greva ilegală” a STB: „Solicit încetarea războiului PSD-PNL versus PNL-PSD”
Reacția viceprimarului Capitalei la „greva ilegală” a STB: „Solicit încetarea războiului PSD-PNL versus PNL-PSD”
Viceprimarul USR al Capitalei Horia Tomescu a reacționat joi, 20 ianuarie, la greva STB pe care o consideră ilegală și a solicitat „încetarea războiului PSD-PNL versus PNL-PSD”....