Cine-a venit la botezul lui Adomnitei: seful SIE, seful CNAS, viceguvernatorul BNR si ministri PNL

Duminica, 26 Ianuarie 2014, ora 19:12
5409 citiri
Cine-a venit la botezul lui Adomnitei: seful SIE, seful CNAS, viceguvernatorul BNR si ministri PNL
Foto: Romania TV

Ministrii liberali Andrei Gerea si Gigel Stirbu au participat sambata seara la petrecerea de botez a fiicei presedintelui Consiliului Judetean Iasi, Cristian Adomnitei, la eveniment mai fiind prezenti, printre altii, seful SIE, Teodor Melescanu, si seful CNAS, Cristian Busoi.

Petrecerea de botez a fiicei sefului CJ, Cristian Adomnitei, a avut loc sambata seara la un restaurant select din Iasi, la eveniment participand peste 200 de persoane.

Jurnalisti bruscati de agentii care-l pazeau pe Cristian Adomnitei

Printre invitati s-au numarat ministrul Economiei, Andrei Gerea, ministrul Culturii, Gigel Stirbu, seful SIE, Teodor Melescanu, viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu si seful Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Cristian Busoi.

De asemenea, au fost prezenti majoritatea sefilor de consilii judetene, membri ai PNL, printre care Horia Uioreanu (Cluj), Ciprian Dobre (Mures) si Mihai Turcanu (Botosani). La petrecere a venit si presedintele CJ Neamt, Culita Tarata, membru UNPR.

Petrecerea a durat pana spre dimineata, iar cea care a intretinut atmosfera a fost Loredana Groza.

Seful PSD Iasi, Gheorghe Nichita, nu a fost prezent la petrecere, in schimb au venit deputatul Constantin Adascalitei, vicepresedintele CJ Victorel Lupu si consilierul judetean Cristian Stanciu, toti trei membri PSD.

Printre cei peste 200 de invitati s-au mai numarat deputatii de Iasi ai PDL, Petru Movila si Camelia Bogdanici, precum si consilierul judetean PDL Liviu Bulgaru. La petrecere a venit si seful filialei iesene a PPDD, Alin Aivanoaei, totodata consilier judetean.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu a mai ajuns la botezul fiicei lui Adomnitei, desi confirmase vineri seara ca va merge la petrecere.

Antonescu a plecat in cursul serii de sambata, cu avionul, spre Bucuresti, surse din PNL Iasi afirmand ca seful liberalilor a luat aceasta decizie pentru a nu risca sa ramana inzapezit la Iasi.

"A fost o petrecere reusita, care a durat pana dupa ora patru dimineata. Cam aglomerat in sala, pentru ca a venit lume multa, inclusiv primari din judet si directori de institutii. S-au servit patru feluri sofisticate de mancare. Totul a fost de calitate", a spus unul dintre participanti.

Sabina-Maria, fiica lui Cristian Adomnitei, s-a nascut pe 4 octombrie anul trecut, in ziua in care parintii aniversau cinci ani de la casatorie. Cristian Adomnitei si avocata Sabina Visinari, in prezent judecatoare, s-au casatorit pe 4 octombrie 2008.

Presedintele CJ Iasi, Cristian Adomnitei, nu a dorit sa ofere amanunte cu privire la botezul fiicei sale, spunand ca este vorba despre un eveniment privat.

Citește și:
PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”
PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”
Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, că Bucureştiul este „un oraş blocat în momentul de faţă, confruntat cu lipsa de perspectivă, cu un management cu probleme şi cu o...
Ciucă: ”Misiunea noastră e să continuăm demersurile pentru atingerea obiectivului naţional de aderare la Spaţiul Schengen”
Ciucă: ”Misiunea noastră e să continuăm demersurile pentru atingerea obiectivului naţional de aderare la Spaţiul Schengen”
Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat că România merită să fie în Schengen, iar misiunea PNL este să continue demersurile în atingerea acestui obiectiv. „Mai întâi despre problema cea...