Ziare.com
Home > Personalitati > Cristian Anton Irimie
Cristian Anton Irimie
Secretar de stat: In unele spitale se face abuz de internari

Vineri, 13 August 2010, ora 21:28

Secretar de stat: In unele spitale se face abuz de internari

Cristian Anton Irimie / stiri Cristian Anton Irimie

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Cristian Anton Irimie a declarat vineri, la Ramniciu Valcea, ca exista spitale in care se face abuz de internari, din considerente de ordin economic. "Sunt foarte multi bolnavi care ocupa paturi in spitale, pentru ca respectivele unitati spitalicesti sa raporteze exectuarea numarului de externari planificate si contractate cu Casele de Asigurari de Sanatate", a spus Irimie. Potrivit acestuia, astfel de situatii nu se petrec doar in unitatile spitalicesti pentru adulti. "Exista sectii de pediatrie in care, daca se joaca doi copii prin fata camerei de urgente, sunt bagati in spitale, pana se face numarul necesar de internari", a adaugat el. Irimei a mai spus ca aceste aspecte, dar si multe altele, vor fi fi controlate si corectate mult mai simplu, de catre autoritatile locale. "Ministerul Sanatatii nu mai putea sa administreze 431 de spitale, de aceea s-a recurs la descentralizare", ...

2 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Cristian Anton Irimie, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Cristian Anton Irimie
Cristian Anton Irimie
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Cristian Anton Irimie, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor