Ziare.com
Home > Personalitati > Cristian Apostol
Cristian Apostol
Ministerul Mediului: In Romania se taie ilegal 170.000 metri cubi de lemne anual

Sambata, 11 Iunie 2011, ora 14:31

Ministerul Mediului: In Romania se taie ilegal 170.000 metri cubi de lemne anual

Cristian Apostol / stiri Cristian Apostol

In Romania se taie ilegal aproximativ 170.000 metri cubi de masa lemnoasa anual, din care 65.000 de metri cubi reprezinta furturile, a declarat sambata, la Poiana Brasov, secretarul de stat din Ministerul Mediului si Padurilor, Cristian Apostol. "Exista totodata o suprafata de 530.000 hectare in Romania care provoaca dureri de cap, este vorba de acele paduri retrocedate, dar neadministrate si nepazite. Acesti proprietari privati ar trebui sa plateasca anual o suma pentru intretinerea padurilor pe care le au, insa nu o fac", a declarat Cristian Apostol, la Poiana Brasov, cu ocazia Zilei Silvicultorului. Regia Nationala a Padurilor - Romsilva admninistreaza 52% din fondul forestier al Romaniei, adica aproape 3,5 milioane hectare. Potrivit lui Apostol, proiectul de act normativ prin care orice furt de lemne este considerat infractiune si care poate fi pedepsit direct cu inchisoare este in curs de avizare. "Ministerul Justitiei ...

1 comentariu

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Cristian Apostol, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Link-uri utile:

Cristian Apostol
Cristian Apostol
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Cristian Apostol, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor