Despre Cristian Banu

Cristian Banu are 40 de ani si este candidatul PNL la un post de senator in colegiul nr. 10 din Bucuresti.

Banu este casatorit, are doi copii si este de profesie inginer, fiind absolvent al Institutului Politehnic din Bucuresti.

S-a nascut la Braila, iar in Bucuresti s-a mutat la varsta de 8 ani.

Cristian Banu intra din nou intr-o batalie electorala, din partea liberalilor, de data aceasta pentru parlamentare, dupa experienta nereusita de la localele din iunie 2008.

Cristian Banu a fost candidatul PNL la Primaria Sectorului 5 si a obtinut 8.700 de voturi, necalificandu-se nici macar in turul II.

In prezent, este managerul Spitalului de boli infectioase si tropicale ”Dr. Victor Babes” din Bucuresti.

Studii

Cristian Banu este de formatie inginer, absolvind Institutul Politehnic din Bucuresti - Facultatea Tehnologia Constructiilor de Masini.

Cristian Banu a absolvit, in 2007, Cursul postuniversitar de Inalti Functionari Publici - Institutul National de Administratie.

In 2006, a absolvit Scoala Nationala de Sanatate Publica si Management Sanitar. Tot in 2006, a absolvit Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative - Facultatea de Administratie Publica - Studii Academice Postuniversitare si Universitatea Nationala de Aparare Carol I - Colegiul National de Aparare.

Din 2006, urmeaza scoala doctorala la Universitatea Nationala de Aparare Carol I.

Cu un an inainte, in 2005, Cristian Banu obtinuse un masterat in Management Public la Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Cristian Banu a urmat si o serie de specializari in domeniul vamal si in cel al turismului.

Activitate profesionala

A lucrat la Directia Generala a Vamilor. Din 1993 pana in 2005, Cristian Banu a ocupat diverse functii in Administratia Centrala a Vamilor.

In 2006, Cristian Banu a castigat concursul pentru ocuparea postului de manager al Spitalului de boli infectioase si tropicale "Dr .Victor Babes", post pe care il ocupa si in prezent.

Link-uri utile:

Cristian Banu
Cristian Banu

Data nasterii: 18 iulie 1968, Braila

Cariera:  Inginer, functionar public, manager de spital

Evenimente importante:  Candidatul PNL la Primaria Sectorului 5, fara succes, in iunie 2008

Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Cristian Banu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.