Cristian Boureanu ramane in arest preventiv. Decizia este definitiva

Vineri, 07 Iulie 2017, ora 14:49
5135 citiri
Cristian Boureanu ramane in arest preventiv. Decizia este definitiva
Foto:Facebook/Cristian Boureanu

Fostul deputat Cristian Boureanu, cercetat pentru ultraj in urma scandalului cu politistii care au oprit in trafic masina in care se afla, pe care i-a insultat si lovit, ramane in arest preventiv pentru 30 de zile, a decis vineri Tribunalul Bucuresti. Hotararea este definitiva.

Magistratii au admis, astfel, contestatia procurorilor la decizia Judecatoriei Sector 1, care hotarase plasarea in arest preventiv a fostului parlamentar.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au admis contestatia procurorilor Parchetului Judecatoriei Sector 1 si au prelungit mandatul de arestare preventiva a lui Cristian Boureanu.

In 3 iulie, magistratii Judecatoriei Sectorului 1 hotaraseara ca fostul deputat sa fie plasat in arest la domiciliu, decizia fiind contestata de procurori.

In urma incidentului din noaptea de 8 spre 9 iunie, Cristian Boureanu a fost dus la Politie, ulterior fiind solicitata o ambulanta, care l-a transportat la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat cu diagnostic de traumatism cranio-cerebral si fractura de sinus maxilar. Diagnosticul a fost mentionat ulterior si de catre avocata acestuia, care a reclamat ca fosul deputat a fost agresat de politisti.

Brigada de politie rutiera a facut publice imagini de la incidentul in care a fost implicat Boureanu. In afara scenelor in care Boureanu ii ameninta pe politisti si il loveste pe unul dintre ei, a fost prezentat intregul dialog cu acestia.

In inregistrare, politistul caruia i-a prins mana la portiera masinii il ameninta ca il "scoate" la stiri si ca ii va face dosar penal pentru ultraj si vatamare corporala, spunandu-i si ca este beat. Filmul se incheie cu episodul in care politistul este lovit pentru a doua oara si riposteaza dandu-i un pumn in fata lui Cristian Boureanu.

Ulterior, au fost prezentate si imagini cu riposta politistului la agresiunea fostului parlamentar, in care se vedea cum Boureanu este lovit in barbie si cade pe asfalt, in timp ce prietena sa le striga politistilor sa cheme o ambulanta.

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost dus in Arestul Central al Politiei Capitalei in 10 iunie, dupa ce pe numele sau a fost emis un mandat de arestare preventiva pe 30 de zile, pentru ultraj.

Soferul lui Cristian Boureanu le-a declarat anchetatorilor ca fostul deputat a devenit agresiv in momentul in care masina a fost oprita de politisti pentru controlul actelor, a inceput sa tipe la agenti si sa le arate semne obscene, se arata in referatul procurorilor cu propunerea de arestare preventiva a lui Boureanu.

La randul sau, Boureanu a sustinut ca nu a fost recalcitrant si ca politistul pe care este acuzat ca l-a agresat si insultat l-a pus sa coboare din masina si i-a spus: "Sa te vad Bourene cat de smecher esti!" si ca "o sa dea caseta la presa sa vada toata tara cat de prost" este.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Cristian Boureanu cercetat ultraj, #Cristian Boureanu arest preventiv , #deputat