ARD s-a desfiintat. Boureanu: A fost o prostie si prostia se plateste (Video)

Luni, 10 Decembrie 2012, ora 17:22
6067 citiri
ARD s-a desfiintat. Boureanu: A fost o prostie si prostia se plateste (Video)

Liderii partidelor care fac parte din ARD au declarat, luni, ca alianta a fost una electorala si ca menirea ei s-a incheiat dupa alegeri. Cei de la PDL considera acum ca infiintarea ARD nu a fost o idee buna.

Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu s-a aratat, luni, dezamagit de efectul pe care l-a avut asupra partidului infiintarea ARD.

"Cred ca e devreme pentru o analiza complexa. Fara a considera ca sunt sub imperiul emotiilor, cred ca astazi am dreptul sa spun ca a fost o mare prostie sa inventam o alianta (ARD) cu niste partide care nu existau, iar in viata prostia se plateste", a declarat Boureanu, pentru Mediafax.

Rezultate partiale alegeri parlamentare 2012: Antonescu: PSD si PNL - recorduri istorice

Vicepresedintele Fortei Civice, Gabriel Biris, a sustinut ca liderii formatiunilor componente ale ARD trebuie sa se intalneasca pentru a decide ce este de facut in continuare.

"Trebuie sa ne intalnim si sa luam niste hotarari. La acest scor foarte mic al ARD, nici FC, nici PNTCD nu vor putea constitui grupuri parlamentare. Trebuie analizate cauzele pentru care rezultatul a fost atat de slab, este un esec. Avem o problema, daca am scos un scor putin mai mare decat al unui partid de garsoniera. Trebuie lamurit cum s-a ajuns aici", a declarat Biris la Realitatea TV.

La randul sau, presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, a precizat ca ARD a fost o alianta electorala si a functionat, "potrivit legii, pentru alegeri", dar intelegerea politica a fost facuta cu mult timp inainte si pana acum nu a contestat-o niciunul dintre liderii ei.

"Intelegerea politica nu a fost pusa in discutie la nivelul liderilor ARD pana in acest moment. (...) Este o intelegere politica, nu s-a rupt pana in acest moment. Eu nu stiu sa existe asemenea decizii la nivelul liderilor celor trei partide", a comentat acesta la B1TV.

Citeste si:
Cătălin Drulă, despre cazul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă: „România nu-şi permite al doilea Dottore”
Cătălin Drulă, despre cazul de plagiat al premierului Nicolae Ciucă: „România nu-şi permite al doilea Dottore”
Deputatul USR, Cătălin Drulă, a scris marţi, 18 ianuarie, pe Facebook că investigaţia Pressone arată cu dovezi clare că Nicolae Ciucă este ”unul dintre doctorii fake ai României, cu...
PNL și ALDE, la un pas de fuziune. În anticamera liberalilor așteaptă PMP
PNL și ALDE, la un pas de fuziune. În anticamera liberalilor așteaptă PMP
Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat că marţi, 18 ianuarie, a avut loc prima întâlnire între comisiile de negociere ale PNL şi ALDE în vederea fuziunii celor două...