Boureanu ii raspunde lui Antonescu: Nu s-a pus problema reintoarcerii in PNL, imi place in PPE

Luni, 11 Martie 2013, ora 16:05
2603 citiri
Boureanu ii raspunde lui Antonescu: Nu s-a pus problema reintoarcerii in PNL, imi place in PPE

Vicepresedintele PDL, Cristian Boureanu, i-a raspuns presedintelui PNL, Crin Antonescu - care a afirmat luni ca fostul liberal nu va fi reprimit in PNL si "sa nu se mai osteneasca" - precizand ca nu s-a pus problema revenirii sale in PNL.

"Cristian Boureanu nu va fi niciodata reprimit in PNL, ca sa nu se mai osteneasca. Ca sa nu mai fie confuzii, cred ca vin si in ajutorul domnului Boureanu, si in ajutorul altora", a spus Crin Antonescu, luni.

Antonescu: Boureanu nu va fi primit niciodata in PNL, sa nu se mai osteneasca

"Nu comentez declaratia domnului Crin Antonescu, nu s-a pus problema niciodata, din partea mea, sa ma reintorc in PNL. Imi place sa fiu in Partidul Popular European, unde sunt adevaratele partide de dreapta", a spus Cristian Boureanu, pentru Ziare.com.

Boureanu: Antonescu e in alianta cu PSD si are o marja destul de ingusta de declaratii

Liderul democrat-liberal a comentat faptul ca, presedintele PNL, in calitate de membru al USL, are o marja ingusta de declaratii, iar Romania are nevoie de un partid mare pe dreapta.

"Domnul Crin Antonescu este astazi intr-o alianta cu PSD si cred ca are o marja destul de ingusta de declaratii, iar necesitatea pentru Romania de a avea un partid mare pe dreapta si beneficiile care pot rezulta pentru Romania si pentru romani pe termen mediu si lung sunt reale si necesare, indiferent de jocurile de moment ale unor lideri din PDL sau din PNL", a spus Cristian Boureanu.

Nu in ultimul rand, acesta si-a mentinut ideea ca o alianta cu PNL "este un lucru bun", dar ca nu se poate face in prezent si nu se poate face decat "sub umbrela PPE".

"Imi mentin parerea ca alianta cu PNL este un lucru bun. Faptul ca nu se poate face acum, pe loc, nu insemana ca nu poate fi un proiect pe termen mediu si lung. Cred ca o astfel de constructie politica, care sa duca eventual la o fuziune nu se poate face decat sub umbrela PPE", a mai afirmat vicepresedintele PDL.

Boureanu vrea apropierea de PNL: As vrea sa avem un mare partid pe dreapta

Cristian Boureanu, unul dintre apropiatii lui Vasile Blaga, a declarat ca si-ar dori un singur partid de dreapta, afirmand faptul ca democrat-liberalii ar trebui sa colaboreze in acest sens cu cei de la PNL. Vicepresedintele a mai spus ca si alti colegi din partid sustin aceasta idee, printre care se numara presedintele PDL sector 4, Romeo Raicu, si chiar liderul partidului, Vasile Blaga.

"Daca PDL si PNL au un proiect comun, nu vad care e problema. As vrea sa avem un mare partid pe dreapta si unul care sa reprezinte stanga moderna. (...) Si alti colegi au aceeasi idee: Romeo Raicu, Vasile Blaga etc.(...) Proiectul este foarte serios", a sustinut Boureanu, intr-o interventie telefonica la Romania Tv.

De asemenea, el pare sa-si fi schimbat parerea si despre Crin Antonescu, liderul PNL, despre care a spus ca este un om de dreapta, desi in trecut l-a atacat dur.

Cristian Boureanu a fost membru PNL pana in toamna anului 2006, cand a fost exclus dupa ce a criticat colaborarea PNL cu PSD.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Cristian Boureanu raspuns Crin Antonescu, #Cristian Boureanu reintoarcere PNL, #Crin Antonescu Boureanu primit PNL, #Boureanu apropiere PDL PNL, #Boureanu PDL PNL , #PDL