Boureanu: Marirea TVA e decizia premierului si ministrului de Finante

Joi, 19 Mai 2011, ora 17:07
1372 citiri
Boureanu: Marirea TVA e decizia premierului si ministrului de Finante
Foto: Arhiva

Deputatul PD-L Cristian Boureanu a declarat, joi, ca nu stie la "ce mari barbati politici" s-a referit presedintele Traian Basescu cand i-a criticat pe politicienii democrat-liberali care au sustinut cresterea TVA, dar a sustinut ca decizia finala de marire a TVA apartine premierului si ministrului de Finante.

"Nu stiu la ce barbati politici se refera presedintele, dar stiu ca in astfel de situatii decizia finala apartine premierului, eventual cu ministrul de Finante", a declarat Boureanu pentru Mediafax.

Cristian Boureanu a mai declarat ca el a fost printre cei care au sustinut ca salariile trebuie reduse la 1 ianuarie, nu cu sase luni intarziere.

"Nu comentez neaparat afirmatia presedintelui Basescu, dar sunt printre cei care au sustinut ca salariile trebuiau reduse la 1 ianuarie, nu cu sase luni intarziere si atunci nu am fi fost singurul Guvern din Europa care a redus salariile cu 25%, si ar fi redus doar cu 12,5% si in acelasi timp pastrarea TVA ar fi insemnat o reducere a pensiilor, probabil o masura mai corecta din punct de vedere economic, dar cu costuri politice mai mari", a explicat Cristian Boureanu.

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, la o conferinta organizata de "Ziarul Financiar", ca majorarea TVA la 24% a fost o eroare politica, sustinuta inclusiv de "marii barbati care s-au duelat la Conventia PD-L", care a cauzat intarzierea iesirii din recesiune a Romaniei cu cel putin sase luni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Cristian Boureanu majorare TVA, #Boureanu Basescu TVA , #PDL
Comentarii
Poza ALTERNANTZA
ALTERNANTZA
rank 4
Poza rieu
rieu
rank 1
iar a iesit la rampa agariciul care si-a pierdut nevasta la "pokerulpolitic"