Marian Godina are imagini in care politistul lovit de Boureanu ii da acestuia un pumn (Video)

Sambata, 10 Iunie 2017, ora 22:15
40772 citiri
Marian Godina are imagini in care politistul lovit de Boureanu ii da acestuia un pumn (Video)
Foto: Arhiva Facebook/Cristian Boureanu

Politistul Marian Godina a postat imagini in care politistul lovit de Cristian Boureanu riposteaza si ii da acestuia un pumn, comentariul lui Godina fiind ca reactia colegului sau a fost "proportionala si corecta" si ca "asa trebuia raspuns".

"Pentru cei care spuneau ca politistul nu a avut nicio reactie si ca a fost prea bland. Urmariti finalul. A avut reactie sau nu? Eu zic ca a fost o reactie proportionala si corecta. Mie, unul, mi-a facut ziua mai frumoasa. Bravo, colegule! Asa trebuia raspuns!", scrie pe Facebook Godina, postand imagini din noaptea incidentului in care a fost implicat fostul parlamentar Boureanu.

In imagini se vede cum, dupa ce este lovit in zona inghinala de Cristian Boureanu, politistul il loveste pe acesta in zona fetei.

Cristian Boureanu a fost arestat preventiv sambata, pentru ultraj, dupa ce, in 9 iunie, a insultat si lovit politisti care au oprit in trafic masina in care se afla ca pasager.

El a fost audiat timp de opt ore si, potrivit unor surse, ar fi invocat stari de amnezie.

Procurorii mentionau in referatul cu propunerea de arestare a lui Boureanu ca vineri, in jurul orei 01:30, masina in care fostul deputat se afla ca pasager, pe locul din dreapta-fata, a fost oprita in trafic de un echipaj de politie rutiera pe bulevardul Aviatorilor, in zona restaurantului Pescarus.

Potrivit procurorilor, Cristian Boureanu "s-a manifestat violent la momentul solicitarii documentelor de identitate de catre un agent de politie din cadrul DGPMB - Brigada Rutiera, in sensul ca l-a amenintat, i-a prins degetele mainii drepte prin inchiderea portierei autoturismului, i-a rupt camasa uniformei de serviciu si l-a lovit cu genunchiul in zona inghinala, provocandu-i leziuni traumatice care pot necesita un numar de 7-8 zile de ingrijiri medicale".

Cristian Boureanu a fost dus la audieri vineri, in jurul orei 16:00, dupa ce a fost externat de la Spitalul "Floreasca" din Capitala, unde a fost dus cu un traumatism cranio-cerebral si o fractura de sinus maxilar, afirmau surse medicale.

De asemenea, la Spitalul "Floreasca" a ajuns si un politist implicat in incident, care insa nu a necesitat internarea.

Conform unor imagini difuzate de Antena 3, Boureanu ii face prosti pe politistii de la Politia Rutiera care l-au oprit in trafic si ii cere prietenei sale sa il filmeze in timp ce il loveste pe unul dintre ei si ii ameninta pe acestia cu formule precum: "Te las fara pensie" si "Iti sparg fata".

Politistii au sustinut ca Boureanu, care s-ar fi aflat in stare de ebrietate, a fost dus la Spitalul Floreasca dupa ce i s-ar fi facut rau in timpul audierilor, el fiind transportat la unitatea medicala cu o ambulanta SMURD.

Cristian Boureanu a mai fost implicat intr-un incident in septembrie 2016, cand si-a batut fiica pe strada, fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
#Boureanu lovit politist pumn , #stiri Cristian Boureanu