Cristian Diaconescu despre scandalul din USL privind Ro;ia Montana: "Cred ca nu stiu sa gestioneze procese economice de mare anvergura"

Marti, 10 Septembrie 2013, ora 12:22
76 citiri
Invitat la Digi 24, consilierul prezidential Cristian Diaconescu a afirmat ca scandalul din USL privind proiectul de la Rosia Montana nu are precedent si ca Uniunea dovedeste ca nu stie sa gestioneze proiecte economice de anvergura.

"Cred ca ei nu stiu sa gestioneze procese economice de mare anvergura sau exista interese economice subterane atat de grave incat cei din linia intai, de fatada, nu reusesc sa stapaneasca interesele. Ce fac ei acum nu are niciun precedent. Nu se simt obligati sa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.