Diaconescu, la Adevarul Live: "Ceea ce spune Victor Ponta este corect. Din pacate, exista un lobby care incearca sa proiecteze Romania alaturi de Ungaria"

Sursa: Adevarul
Sambata, 30 Martie 2013, ora 05:41
166 citiri
Cristian Diaconescu a afirmat ca, datorita unor fortari ale limitelor constitutionale si legale, Ungaria nu se afla in cea mai buna ipostaza in relatiile cu partenerii europeni si euro-atlantici. El a accentuat ca intre Romania si Ungaria exista un parteneiat strategic, extrem de important pentru ambele tari.

"Ceea ce spune Victor Ponta este correct, din pacate exista un lobby care incearca sa proiecteze Romania ca o justificare, alaturi de Ungaria, in ceea ce priveste o serie de critici. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.