Cristi Diaconescu: Sunt candidatul la presedintie - ce spune despre Udrea si semnaturile stranse

Joi, 14 August 2014, ora 14:35
4803 citiri
Cristi Diaconescu: Sunt candidatul la presedintie - ce spune despre Udrea si semnaturile stranse

Fostul consilier prezidential Cristian Diaconescu sustine ca el este candidatul Partidului Miscarea Populara la alegerile prezidentiale, in prezent, si ca unii dintre colegii sai au mintit public.

"Astazi (joi - n.red.) sunt candidatul PMP pentru Presedintie. Este o onoare pe care mi-a facut-o acest partid. Am fost in 21 de judete din tara. Inteleg ca vor sa organizeze un soi de Consiliu National al partidului.

(...) In legatura cu dificultatile de intelegere a unor persoane care au venit mai nou in partid, discut in interiorul partidului, nu fac polemici in spatiul public. Imi pare rau ca unii colegi au mintit public. Motivati de atitudini care imi scapa, au iesit public si au mintit. Submineaza candidatura oricui. Daca cineva are o problema cu candidatura mea, sa discutam in interiorul partidului", a spus Diaconescu, joi, la Adevarul Live.

Cristian Diaconescu cere masuri impotriva celor din PMP care "au mintit cu nerusinare" la televizor

Referitor la afirmatia ca s-ar fi strans doar 7.000 de semnaturi pentru candidatura sa, fostul consilier prezidential a explicat ca a fost vorba despre o intelegere gresita a unor declaratii ale lui Valerian Vreme si ca acest numar de semnaturi s-a inregistrat "numai la Bacau".

Revolta in PMP: Se cere mazilirea lui Cristian Diaconescu. "Romania e pregatita sa voteze o femeie"

De asemenea, Cristian Diaconescu a precizat ca are "o relatie foarte buna" cu Elena Udreau: "O respect, este un politician determinat, care va avea multe cuvinte de spus in politica romaneasca".

Revolta in PMP Elena Basescu o ataca pe Udrea: Interzice strangerea de semnaturi pentru Diaconescu

Revolta in PMP Ce spune Udrea despre candidatul la prezidentiale si excluderea Elenei Basescu

Candidatura lui Cristian Diaconescu la Presedintia Romaniei este contestata tocmai de membri din formatiunea din care face parte - Partidul Miscarea Populara.

Presedintele Organizatiei de Femei a PMP, Ruxandra Dragomir, a spus ca fostul consilier prezidential are probleme in strangerea de semnaturi, pana in prezent reusind sa adune doar 7.000, desi sunt necesare 200.000 pentru inscriere in cursa prezidentiala, iar tinta partidului este chiar mai mare - 300.000.

Citeste si:
Ludovic Orban rămâne oficial fără funcția de președinte al Camerei Deputaților
Ludovic Orban rămâne oficial fără funcția de președinte al Camerei Deputaților
Plenul Camerei Deputaţilor va lua luni, 18 octombrie, act de demisia lui Ludovic Orban din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi de vacantarea funcţiei. Biroul Permanent va stabili...
PSD și PNL pregătesc ghilotina pentru miniștrii USR. Când e programat votul pentru guvernul Cioloș - surse
PSD și PNL pregătesc ghilotina pentru miniștrii USR. Când e programat votul pentru guvernul Cioloș - surse
Conducerea Parlamentului se reunește la ora 18.00 pentru a stabili calendarul audierilor și votul final pentru guvernul Cioloș. Potrivit unor surse politice, PSD și PNL vor propune ca marți...
Sursa: Ziare.com