Cristian Diaconescu: Cum a deranjat Traian Basescu, stiu ca si eu deranjez

Vineri, 08 August 2014, ora 22:13
3935 citiri
Cristian Diaconescu: Cum a deranjat Traian Basescu, stiu ca si eu deranjez

Candidatul PMP la prezidentiale, Cristian Diaconescu, a declarat vineri, in conferinta de presa la Targu-Jiu, ca nu se pune sub niciun fel in discutie varianta sa abandoneze proiectul de a candida pentru Presedintie, in acest sens beneficiind atat de sprijinul presedintelui formatiunii, Elena Udrea, cat si de cel al intregului partid.

"Elena Udrea ma sustine si ma sustine si intreaga conducere si intregul partid. Nu se pune sub niciun fel in discutie vreo varianta in care eu sa imi abandonez proiectul de candidatura la alegerile prezidentiale. PMP ma sprijina si sunt recunoscator pentru ca, oferindu-mi ideea acestei candidaturi, pot avea acest dialog cu Romania reala, nu Romania filtrata", a spus Diaconescu.

Udrea, despre candidatul dreptei in turul 2: Trebuie sa fie sustinut de Basescu

Intrebat cum apreciaza faptul ca exista mai multi candidati de dreapta pentru fotoliul prezidential, acesta a precizat ca electoratul ii va vota pe cei care vor fi convingatori, iar el va sustine in continuare proiectul lui Traian Basescu si desi "se fac eforturi mari financiare si politice" pentru a i se vulnerabiliza candidatura, nu se lasa intimidat.

"Sunt mai multi candidati de dreapta, vor fi votati cei care vor fi convingatori. Eu am sustinut si voi sustine in continuare toate elementele care tin de continuitatea proiectului lui Traian Basescu privind statul de drept, privind independenta justitiei, privind egalitatea si privind drepturile noastre de a fi respectati in tara noastra.

Cum a deranjat Traian Basescu, stiu ca si eu deranjez si stiu ca sunt eforturi mari si financiare si politice pentru a mi se vulnerabiliza din orice fel de perspectiva aceasta candidatura. Sunt obisnuit cu o astfel de abordare politica si nu ma intimideaza. (...) Ii deranjez pe cei care isi au drept scop confiscarea sistemului judiciar ca adevarat tel in aceasta campanie", a mai spus Cristian Diaconescu.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...