Cristian Diaconescu: Nu e momentul de publicitate acum legat de Rosia Montana

Luni, 23 Septembrie 2013, ora 18:21
1182 citiri
Cristian Diaconescu: Nu e momentul de publicitate acum legat de Rosia Montana
Foto: Arhiva

Consilierul prezidential Cristian Diaconescu considera ca retragerea din Parlament a proiectului de lege privind exploatarea de la Rosia Montana este "obligatorie", apreciind ca nu este momentul pentru "publicitate" cu privire la respectiva tema.

"Solutia este una simpla si o stie toata lumea: Hotararea de Guvern, neavand o baza juridica adecvata si corespunzatoare constitutional, lipsindu-i un aviz de mediu, trebuie retrasa si regandit intreg procesul, daca se doreste finalizarea acestuia", a declarat consilierul prezidential pentru RFI Romania.

Cristian Diaconescu a vorbit si despre despre generalizarea unei "stari de confuzie" privind acest subiect.

"Am credinta ca dansii nu inteleg exact in ce situatie se afla. Nu este vorba de favorizarea unui exercitiu de PR, este pur si simplu o situatie sociala. (...) Nu este momentul de publicitate acum legat de Rosia Montana, indiferent din ce directie politica are loc aceasta publicitate", a afirmat Diaconescu intrebat cu privire la prezenta la Rosia Montana a unor demnitari PSD.

Citeste mai multe despre Diaconescu: Nu e momentul sa facem exercitii de PR la Rosia Montana! pe RFI Romania.

#Cristian Diaconescu Rosia Montana Parlament, #Diaconescu retragere proiect Rosia Montana parlament , #consilier prezidential