Miscarea Populara si-a ales liderul

Duminica, 31 Martie 2013, ora 13:02
6881 citiri
Miscarea Populara si-a ales liderul

Fundatia Miscarea Populara si-a ales liderul, insa numele lui va fi facut public in cateva zile, dupa cum a declarat, sambata seara, consilierul presidential Cristian Diaconescu.

"Este un coleg din mediul universitar extrem de bine pregatit, aproape un creator de scoala, potrivit proiectului pe care Fundatia vrea sa-l puna in aplicare. In Fundatie vor fi oameni din mediul universitar in special, din mediul de afaceri si din jurnalism", a declarat Cristian Diaconescu.

Acesta nu a dorit sa dezvaluie numele viitorului presedinte al fundatiei, insa a precizat ca vor anunta acest lucru in cursul saptamanii care urmeaza, marti sau miercuri.

Cristi Diaconescu explica Fundatia Miscarea Populara: Politicienii au vorbit destul! (Video)

Infiintarea Miscarii POpulare a fost anuntata pe 25 martie tot de Cristian Diaconescu printr-o postare pe blogul personal.

Dupa acest anunt, consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a anuntat primul, pe Facebook, ca se va inscrie in Fundatia Miscarea Populara, iar urmatorul a fost purtatorul de cuvant al lui Traian Basescu, Bogdan Oprea, care a scris tot pe reteaua de socializare: "Si eu, subscriu, Sebastian".

#Miscarea Populara ales lider, #Miscarea Populara lider, #Miscarea Populara presedinte, #Miscarea Populara ales presedinte, #Miscarea Populara Cristian Diaconescu , #consilier prezidential