Oltean nu stie ca Sarbu si Diaconescu sa fi negociat ceva cu PD-L

Vineri, 26 Februarie 2010, ora 17:14
1339 citiri

Vicepresedintele PD-L, deputatul Ioan Oltean, a spus, vineri, ca nu are cunostinta ca la nivelul partidului sa se fi purtat vreo discutie sau vreo negociere cu demisionarii din PSD, Cristian Diaconescu si Marian Sarbu.

"La nivel PD-L, nu s-a purtat niciun fel de discutie sau de negociere, de care eu sa stiu, cu cei doi. Sunt oameni pe care noi i-am apreciat. Reamintesc faptul ca lui Marian Sarbu i s-a facut propunerea de a ramane in Guvern si de a gestiona in continuare Ministerul Muncii si nu a acceptat. Alte oferte de atunci incoace nu li s-au facut celor doi", a declarat Ioan Oltean, adaugand ca Diaconescu si Sarbu au fost apreciati de PD-L si ca membri ai Guvernului, si ca membri de partid.

"Ne-ar fi facut placere sa lucram cu ei in continure, dar nu li s-au facut oferte de a reveni, de a se inscrie in partid prin acordarea acestor avantaje de a fi membri ai Guvernului sau de a pleca in strainatate la anumite ambasade", a declarat Ioan Oltean.

Vicepresedintele PSD Constantin Nita a declarat, vineri, la Brasov, ca, dupa demisiile lui Cristian Diaconescu si Marian Sarbu, vor urma si alte plecari din PSD, dar si ca este sigur ca, in maximum 2-3 luni, Diaconescu si Sarbu vor primi posturi ministeriale.

"In doua-trei luni, Marian Sarbu si Cristian Diaconescu se vor regasi, cu siguranta, ca ministri in Guvernul Boc. In ceea ce ne priveste pe noi, ne batem in continuare pentru ideile social-democrate, ne batem sa revenim la putere in 2012 si sa castigam alegerile locale. PSD nu va disparea asa usor din cauza unor plecari", a incheiat Constantin Nita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#negocieri Cristian Diaconescu PDL, #Marian Sarbu negocieri PDL, #demisii PSD , #Mariana Diaconescu
Comentarii
C
Cronos
rank 3
Si Sarbu si Diaconescu sunt 2 profesionisti!!! Ce-i rau daca ar ajunge in Guvern??
Poza neavotantu
neavotantu
rank 2
Normal ca nu stie